×

Cinema -- Data și ora publicării: 17.04.2019 12:57:47

FESTIVAL-ULTIMELE 2 ZILE / De văzut în ultimele două zile ale American Independent Film Festival



București (MEDIA EXPRES) / 17 apr 2019 / Au mai rămas doar două zile din American Independent Film Festival (AIFF) cu 8 proiecții inclusiv gala de închidere și o discuție deschisă “Cum scriem pentru cinema VS Cum scriem pentru TV” cu Steve Matthews, producător executiv pentru filme și seriale dramatice la HBO Europe, cu intrarea liberă, la Cinema Muzeul Țăranului miercuri, 17 aprilie, de la ora 17.00.

Gala de închidere programată joi, 18 aprilie, de la ora 20.00 la Cinema Pro va fi urmată de proiecția filmului horror „MANDY”, de Panos Cosmatos (2018, 2h 1 min), cu Nicolas Cage în rolul principal, film în selecția Sundance 2018 și Directors’ Fortnight, Cannes, 2018. Filmul poate fi văzut și miercuri, 17 aprilie, de la ora 20:45 la Cinema Muzeul Țăranului.

În programul festivalului mai sunt incluse printre altele EIGHTH GRADE, de BO BURNHAM, miercuri 17 aprilie de la ora 20:00 la Cinema Pro, un film de comedie dar și dramatic cu Elsie Fisher în rolul unei vloggerițe în luptă cu propria imagine și viața de zi cu zi, THE MOUNTAIN de RICK ALVERSON, joi 18 aprilie, de la ora 17:00 la Cinema Pro, un film produs în 2018 cu Tye Sheridan, Jeff Goldblum, Hannah Gross, Denis Lavant și Udo Kier, care se petrece în America anilor 1950, când un tânăr introvertit se alătură unui lobotomist renumit care e pe punctul să implementeze o nouă procedură și pe măsură ce fac turul azilului, tânărul începe să fraternizeze cu pacienții, printre care fiica unui lider carismatic la mișcării New Age din Vestul SUA.

În paralel cu Gala de închidere de joi, de la ora 20:00, la Muzeul Țăranului va rula VOX LUX de BRADY CORBERT, un film dramatic produs în 2018 cu Natalie Portman și Jude Law care urmărește apariția starului american pop Celeste, filmul acoperind 18 ani cu prezentarea celor mai importante momente culturale din perspectiva eroinei, din 1999 și până în 2017.

În premieră pentru festival, toate biletele vândute pentru Festival pe Eventbook.ro vor fi donate proiectului Casa Share, pentru a ajuta la terminarea construcției Casa Share nr. 20 și la construcția unui Centru de Zi pentru educarea copiilor care provin din familii care trăiesc la limita subzistenței și cu posibilități financiare foarte reduse.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL