×

Cinema -- Data și ora publicării: 24.04.2019 19:34:11

AVENGERS:ENDGAME-PREMIERĂ / Vezi aici ce vezi în finalul cinematografic al seriei Marvel "AVENGERS: ENDGAME"



București (MEDIA EXPRES) / 24 apr 2019 / Iron Man (Robert Downey Jr.) “moare” la final și Capitain America (Chris Evans) se întoarce înapoi în timp în anii '30 ca să trăiască cu iubirea vieții sale, sunt doar două din numeroasele dezvăluiri din ultimul episod al seriei Avengers, cu titlul „Avengers: Endgame”, care are avanpremiera în cinematografe miercuri, 24 aprilie, la Cinema City Cotroceni, și intră în distribuție pe marile ecrane din seara de 25 aprilie, la patru mall-uri din București și alte câteva cinematografe din țară.

Premiera „Avengers: Endgame” a iscat un iureș în media și în rețelele de socializare din SUA și din lume, stabilind mai multe recorduri la prezvânzarea biletelor și generând nenumărate dezvăluiri în avans, denumite după cuvântul din limba engleză „spoilere”, dat fiind premisa de la care pleacă filmul.

Fanii universului Marvel din care fac parte personajele din Avengers au reproșat de-a lungul timpului creatorilor celor 21 de filme anterioare din seria Avengers faptul că nimeni dintre eroi nu moare derularea filmelor fiind prea mult schematică, astfel încât în filmul anterior din 2018 „Avengers: The Infinity War” mai mulți eroi sunt... spulberați de către Thanos, care a distrus jumătate din univers și a fracturat rangul Avengers.

Așa fanii au așteptat cu sufletul la gură să vadă în „Avengers: Endgame” cum răzbunătorii rămași sfârșesc în ultimul episod (anunțat) din seria Marvel Studios.

Filmul a avut deja premiera americană la 22 aprilie și criticii au fost într-un consens pozitiv în proporție de 91% pe rottentomatoes.com fiind catalogat drept „excitat, distractiv și emoțional,”Avengers: Endgame” face tot ceea ce este nevoie pentru a oferi un final satisfăcător seriei Saga Infinitului creată de Marvel”.

Unii critici au afirmat deja că este cel mai bun film Marvel din toate timpurile, dar sunt și patru voci din 110 de pe site-ul citat mai sus care au fost dezamăgiți: „În vreme ce acest film este dezamăgitor, asta simt că vine ca rezultat direct al faptului că „Infinity War” este atât de grozav” (Luisa Moore, Screen Zealots), “Întreaga construcție își pierde complet sensul mizelor emoționale și cel general cu excepția livrării unui serviciu la cererea fanilor și scene vizuale incomprehensibile” (Barry Hertz, Globe and Mail), “Dacă AVENGERS: INFINITY WAR a fost un tratat de introducere despre reprezentantului răului absolut la nivel intergalactic, pe nume Thanos, atunci această continuare este un poem epic despre futilitatea cosmică a Universului Marvel Cinematic” (Rubin Safaya, Cinemalogue) și „Fiecare linie narativă serioasă din acest film este invariabil subminată de formalismul spunerii poveștii sau de umorul fals și improvizat” (Keith Uhlich, Slant Magazine .

La sfârșitul lunii decembrie 2018,”Endgame” a fost numit al doilea cel mai așteptat film al anului 2019 de către site-ul IMDB, după „Capitanul Marvel” (care a avut deja premiera), conform serviciului de vânzări de bilete Fandango, și pe primul loc de către serviciul de vânzări de bilete Atom.

Datorită cererii ridicate atunci când biletele au devenit disponibile în SUA la 2 aprilie 2019, clienții de pe Atom și Fandango au avut timpi lungi de așteptare și întârzieri ale sistemului, în timp ce site-ul lanțului de cinematografe AMC Theatre și aplicația acestuia s-au blocat complet timp de câteva ore. În aceeași zi, Fandango a anunțat că filmul s-a clasat pe primul loc în topul vânzărilor de bilete în avans în primele 24 de ore de la deschidere, întrecând „Star Wars: The Force Awakens", precedentul record, în doar șase ore. Atom a afirmat că este și “cel mai bine vândut film în prima zi” din istoria serviciului cu de patru ori mai multe bilete vândute decât “Aquaman”, iar lanțul de cinematografe Regal Cinemas a raportat că “Endgame” a vândut mai multe bilete în primele opt ore decât „Infinity War” în prima săptămână.
Filmul a încasat deja peste 120 milioane de dolari numai în prevânzare conform unui articol publicat la 22 aprilie 2019 de Deadline Hollywood.

În India, filmul a vândut un milion de bilete într-o singură zi pentru proiecțiile în limba engleză, hindi, tamil și telugu, cu o viteză de 18 bilete vândute în fiecare secundă. În China, biletele au devenit disponibile în prevânzare la 12 aprilie și un record de un milion de bilete au fost deja vândute în doar șase ore, biletele vândute în prima oră depășind vânzările „Infinity War” din primele 24 de ore, cu încasări de 114,5 milioane de dolari.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL