×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 07.05.2019 10:36:13

UPC-BILANȚ T1 2019 / UPC a continuat să piardă abonați la distribuția TV în trimestrul I 2019



București (MEDIA EXPRES) / 7 mai 2019 / UPC a pierdut în continuare abonați la cablu în România, primul trimestru din 2019, în vreme ce încasările companiei nu mai sunt raportate distinct în rapoartele publice periodice care sunt comunicate de Liberty Global și subsidiara sa UPC Holdings, care dețin operatorul de telecomunicații, după acordul de vânzare către Vodafone a operațiunilor din România, Cehia, Ungaria și Germania.

Potrivit raportului pe trimestrul I 2019 UPC România furniza cablu pentru 961.700 de abonați, din care 205.900 având abonamentul de bază (în analogic, n.red.) și 708.400 de abonați (pachetele extinse). UPC a pierdut în trimestru I 16.100 de abonați la pachetul de bază și a câștigat 9.800 de abonați la pachetul digital, cu o pierdere netă de 6.300 de abonați pe segmentul de distribuție de televiziune.

UPC România a câștigat 1.800 de abonați la internet și 7.800 la telefonie fixă, având acum un număr de 594.,200 de abonați la internet și, respectiv, 581.100 de abonați la telefonia fixă.

Operațiunile DTH ale UPC în România sunt gestionate în prezent printr-o companie cu sediul în Luxembourg, care este la rândul său în proces de vânzare dar separat de operațiunile prin cablu, numărul de abonați fiind de asemenea nedeclarat pe segmente geografice, dar numărul este în scădere.

Într-un comunicat difuzat de zf.ro și profit.ro la 6 mai 2019, UPC România a anunțat că a înregistrat venituri de 168,8 milioane lei în primul trimestru al acestui an, în creștere cu 4,2% față de martie 2018.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL