×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 17.05.2019 14:38:35

HBO GO-MINISERIE-PREMIERĂ / „CATCH-22” în premieră pe HBO GO



București (MEDIA EXPRES) / 16 mai 2019 / Primele două episoade ale miniseriei de șase părți „Catch-22” produse de Paramount Television (Viacom), cu George Clooney prodcător și actor, au premiera pe 18 mai la HBO GO, potrivit unui comunicat de presă difuzat de HBO.

Bazată pe romanul cu același nume al lui Joseph Heller, mini-seria îl are ca producător executiv pe George Clooney, premiat cu Oscar și cu Globul de Aur (Up in the Air/ Sus, în aer, The Ides of March/ Ziua trădătorilor), care interpretează și unul dintre rolurile principale.

Clooney joacă alături de Christopher Abbott (Girls/ Fetele, The Sinner), câștigătorul de Oscar Grant Heslov (Argo), câștigătorul Premiului Emmy - Kyle Chandler (The Wolf of Wall Street/ Lupul de pe Wall Street, Bloodline), câștigătorul Globului de Aur - Hugh Laurie (The Night Manager, House/ Dr. House) și Giancarlo Giannini - nominalizat la Oscar (Quantum of Solace/ Partea lui de consolare, Casino Royale).

„Catch-22” urmărește aventurile și peripețiile unui escadron american aflat în Italia, din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Eroul este Yossarian, un bombardier al cărui țel, de fiecare dată când are o misiune, este de a „se întoarce viu”. Șansele lui de reușită devin din ce în ce mai mici din cauza colonelului Cathcart, care tot crește numărul misiunilor în care îi trimite pe oamenii săi. Mai periculoasă decât nemții aflați în retragere, adevăratul inamic pentru Yosarrian și grupul lui divers de prieteni este birocrația din armată, care sfidează logica în orice moment.

„Catch-22” îi are ca producători executivi pe George Clooney și Grant Heslov, din partea casei de producție Smokehouse Pictures, alături de Richard Brown și Steve Golin din partea Anonymous Content. Luke Davies și David Michôd sunt co-scenariști și producători executivi ai mini-seriei. Mini-seria în șase părți produsă de Paramount Television și Anonymous Content este regizată de Clooney, Heslov și Ellen Kuras, care servește drept producător. Fiecare dintre aceștia a regizat câte două episoade.

Paramount Television are la activ producții ca Jack Ryan (Amazon), (Netflix), Maniac (Netflix), Berlin Station (EPIX), The Alienist (TNT), The Angel of Darkness (TNT), The Haunting of Hill House (Netflix), Catch-22” (Hulu), First Wives Club (BET), Looking for Alaska (Hulu), Boomerang (BET), Dream Team (BET), Briarpatch”(USA) și Home Before Dark (Apple), printre altele. Paramount Television face parte din Paramount Pictures Corporation (PPC), un producător și distribuitor global de divertisment filmat. PPC este o subsidiară a Viacom (NASDAQ: VIAB, VIA), o companie globală de conținut cu branduri de televiziune, film și divertisment digital premium.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL