×

Programe TV -- Data și ora publicării: 20.05.2019 10:57:11

AMC-SERIAL NOU-PREMIERĂ / Serialul horror "NOS4A2" se lansează pe 6 iunie la AMC



București (MEDIA EXPRES) / 20 mai 2019 / Serialul horor NOS4A2, bazat pe romanul omonim ultra popular al lui Joe Hill, se lansează pe postul AMC joi, 6 iunie, la ora 22:00, AMC comunicând pentru promovarea serialului noi imagini, un teaser-trailer și un efect foto denumit „Manx yourself!” pe pagina de Facebook dedicată serialului.

O altfel de poveste cu vampiri, NOS4A2 îi are în centrul acțiunii pe Victoria McQueen (Ashleigh Cummings), o tânără care își descoperă puterile supranaturale și pe nemuritorul Charlie Manx (Zachary Quinto), care se hrănește cu suflete de copii.

Cu trei săptămâni înainte de premieră, AMC lansează două galerii de imagini, una cu personajele centrale, iar cealaltă cu noi cadre din serial, plus un teaser ce surprinde atmosfera înfricoșătoare a serialului la adresele: https://www.dropbox.com/sh/wp5sovn6f3higwy/AABZdmEmU4_bDA-cvr0BxbJ6a?dl=0 și, respectiv, :https://www.dropbox.com/sh/cso56ka7awnqzox/AADGOuR_wWEHdtgKEBwt89gpa?dl=0.

NOS4A2 o urmează pe Vic McQueen, o tânără talentată care descoperă că are o abilitate supranaturală de a găsi lucruri pierdute. Această abilitate o pune în conflict cu nemuritorul malefic Charlie Manx, jucat de Zachary Quinto. Ocupația lui principală este să răpească copiii, într-un Rolls-Royce Wraith negru, înmatriculat cu numărul NOS4A2 (omofon cu „Nosferatu”) pentru a-i duce într-un tărâm situat într-o realitate paralelă, populată de mici zombi cu dinţi ascuţiţi şi orbitele ochilor goale.

Manx reușește să deturneze spiritul Crăciunului, transformând vesela sărbătoare, într-un Hallowen funest. Sub aparența unui spirit justițiar, ca în „The Christmas Carol”, Manx îl păcălește pe credulul Bing Partridge (Ólafur Darri Ólafsson) că ororile pe care le vede în Christmasland sunt imagini dintr-un viitor posibil, în care spiritele copiilor sunt prizoniere, viitor ce poate fi schimbat, dacă Bing îi va deveni acolit. Vic se va strădui să-l înfrângă pe Manx și să salveze copiii - fără să-și piardă mințile sau să-i cadă ea însăși pradă.

Telespectatorii care vor să testeze cum arătă chipul lor într-o versiune horror din Christmasland-ul stăpânit de Manx sau care vor să intre în pielea acestui personaj demonic, au la îndemână efectul „Manx yourself!”, un filtru special conceput pentru pozele făcute cu camera foto pe rețeaua Facebook. Aplicația poate fi accesată de la acest link: NOS4A2.com/MANX, cu un QR CODE la https://amcnetworks.box.com/s/1ji03adh2gykdwom5coglpig04bkz3xn.

AMC este gazda unora dintre cele mai populare programe de televiziune, fiind prima televiziune de cablu care a câștigat un premiu Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu ”Mad Men” în 2008, câștigat apoi patru ani consecutiv, înainte de a fi câștigat de ”Breaking Bad” în 2013 și 2014.

Serialele dramatice originale de actualitate la AMC sunt ”The Night Manager”, nominalizat la Golden Globe și ”Better call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”HUMANS”, ”Into the Badlands”, ”Preacher”, ”The Terror” și serialul ”NOS4A2”.

Deținută de AMC Networks International, televiziunea AMC este distribuit în întreaga Americă de Nord, dar și în alte peste 125 de țări din lume, în formate HD și SD, pe toate platformele - TV, online, on demand și pe dispozitive mobile.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL