×

Programe TV -- Data și ora publicării: 21.05.2019 17:26:56

CARTOON NETWORK-ANIMAȚII NOI / Cartoon Network lansează noile animații “Mao Mao, Heroes of Pure Heart” şi “Tig N’ Seek”



București (MEDIA EXPRES) / 21 mai 2019 / Cartoon Network va lansa două noi comedii originale de aventură, “Mao Mao, Heroes of Pure Heart”, de la Parker Simmons, o poveste despre o pisică samurai care luptă împotriva răului și prietenii săi credincioși, și “Tig N 'Seek”, un serial creat de Myke Chilian. Cunoscut pentru conținutul său surprinzător și redefinind ceea ce înseamnă să fii un brand pentru generația de astăzi, Cartoon Network investeşte în dialogul cu fanii, aducând poveşti autentice și personaje care inspiră.

Animația “Insula taberei de vară”, creată de Julia Pott, va avea un al doilea sezon, în timp ce comedia “Măr şi Ceapă” va lansa un nou sezon complet. Toate serialele fac parte din proiectul global Artists Program, cunoscut pentru creşterea unei noi generații de creatori de animaţii și pentru dezvoltarea de noi producţii.

Aceste noi seriale, precum şi cele care se întorc cu episoade noi, vin să se alăture seriilor de succes care au fost lansate în trecut peste tot în lume de Cartoon Network.

• “Mao Mao, Heroes of Pure Heart” va spune povestea şerifului Mao Mao, un personaj exploziv şi un erou celebru, a lui Badgerclops și a lui Adorabat, adorabilii săi prieteni, care lucrează împreună pentru a aduce dreptatea și pacea oamenilor din vale. Serialul va fi lansat official pe 1 iulie, la Cartoon Network. Animaţia este o producţie a Studiourilor Cartoon Network și Studios Titmouse.

• “Tig N'Seek” este povestea unui băieţel de 8 ani, Tiggy, și a pisicii sale, Gweeseek, în căutarea de lucruri pierdute din oraşul Wee Gee. Cu atitudinea veselă a lui Tiggy și abilităţile extraordinare de a găsi obiecte ale lui Gweeseek, cei doi navighează cu umor printre problemele de zi cu zi ale departamentului Lost and Found. “Tig N'Seek” va fi lansat anul viitor.

• “Insula taberei de vară” se întoarce duminică, 23 iunie, cu noi episode. Călătoria magică a celor doi prieteni Oscar şi Hedgehog continua, iar cei doi învaţă să exploreze necunoscutul intrând în tot felul de aventuri mistice. În al doilea sezon, programat pentru toamna acestui an, misterele magice se dezvăluie pentru Oscar și Hedgehog. În călătoria lor, ei descoperă lumi şi personaje noi pe insulă, cum ar fi: elfi, giganți, monștri, yeti și, desigur, vrăjitoare adolescente.
 
• „Măr şi Ceapă” este programat să revină pe micile ecrane în această toamnă, cu starul YouTube, Timothy DeLaGhetto, și multe alte surprize. Serialul va spune în continuare poveşti despre cei mai buni prieteni Măr și Ceapă în timp ce experimenteză viaţa în marele oraş, alături de prietenii lor.

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia şi televiziunea de animație numărul 1 în Statele Unite ale Americii, care oferă cel mai bun conţinut original pentru copii şi familii, având în portofoliu seriale ca: Ben 10, Craig şi dumbrava, Steven Univers, Fetiţele Powerpuff şi Aventurile Fraţilor Urşi.

Cu distribuție în 192 de ţări şi în peste 400 de milioane de gospodării, Cartoon Network inspiră noua generaţie de creatori şi inovatori, implicându-şi telespectatorii în universul său prin creativitate şi tehnologie.

Iniţiativa împotriva bullying-ului, “Cartoon Network Clubul Prieteniei” este o campanie premiată în lume şi reprezintă o sursă de inspiraţie pentru copiii şi părinţii care caută modalităţi de a primi ajutor pe tema bullying-ului.

WarnerMedia este o companie media şi de divertisment care creează şi distribuie conţinut premium şi recunoscut la nivel global, provenit de la oameni de media care lucrează pentru branduri ca: HBO, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC Entertainment, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies şi altele.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL