×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 29.05.2019 19:16:54

TELESTE-ANGACOM2019-LUMINATO4x4 / Teleste a prezentat Luminato 4X4 pentru rețelele cu acces distribuit la ANGA COM 2019



București / 29 mai 2019 / Teleste a anunțat noua platformă de comunicații Luminato 4X4 la ANGA COM 2019, proiectată cu un sistem video încorporat pentru a sprijini operatorii atunci când fac trecerea la rețelele cu arhitectură de acces distribuit, potrivit unui comunicat al companiei.

Cu o platformă QAM puternică și densă, Luminato 4x4 le permite operatorilor să-și extindă serviciile video atunci când de exemplu crește nevoia de canale 4K, de înaltă calitate, calitate ce garantează că operatorii își pot extinde serviciile fără probleme atât în prezent, cât și în viitor.

"Luminato 4X4 reprezintă angajamentul nostru de a oferi cele mai bune aparate de transmisie video pentru operatori, precum și în timpul și după realizarea marelui pas către rețelele de acces distribuite. Toate caracteristicile și modulele familiare Luminato sunt disponibile și, în plus, am echipat platforma cu tehnologii care garantează livrarea puternică și neîntreruptă a serviciilor atunci când atât rețelele, cât și cerințele clienților se schimbă și se ridică la noi niveluri", a declarat Julius Tikkanen, Vice President of Video Service Platforms la Teleste. "ANGA COM 2019 este cel mai bun loc pentru a lansa acest produs în fața clienților noștri operatori, așa că vă invităm să ne vizitați standul pentru a afla mai multe".

Cu Luminato 4X4, operatorii pot să:
- transmită video difuzat prin rețele tradiționale și distribuite:
- Parametrii QAM, IP și Remote PHY de ieșire asigură o livrare video optimă atât astăzi, cât și în viitor
- Conversia motorului video garantează o schimbare fără probleme a arhitecturii de acces distribuită
- Beneficieze de cea mai recentă tehnologie de vârf:
- Un Edge QAM puternic pentru difuzarea video pe rețele tradiționale la 144 QAM-uri pe fiecare șasiu 1U - capacitate QAM de șase ori mai mare comparativ cu platforma tradițională Teleste Luminato.
Multiplexarea și scrambling cu o viteză de transfer de 40 Gbș
consum de energie redus cu 60%

Distanță extinsă pentru distribuția “last mile”:
- Redundanță mare cu două unități PSU integrate și mai multe 10 Interfețe GbE
- Mai multe configurații de redundanță
- Toate modulele, inclusiv sursele de alimentare, pot fi schimbate la cald
- interfața cu utilizatorul intuitivă și ușor de utilizat,

Luminato 4X4 este construită pe platforma Teleste Luminato și este compatibilă cu modulele Luminato existente. Platforma Luminato este implementată în mai mult de 150 de țări pentru recepția conținutului și prelucrarea conținutului în direct și este preferată de operatorii de televiziune prin cablu și de telecomunicații, precum și de furnizorii de servicii de ospitalitate, cu diferite dimensiuni și cerințe ale caracteristicilor. În ultimii 10 ani, din toate dispozitivele trimise din fabrica noastră din Finlanda, mai puțin de 0,3% au avut vreodată nevoie de reparații hardware, ceea ce demonstrează durabilitatea platformei și fiabilitatea ridicată.

Compania prezintă Luminato 4X4 la ANGA COM 2019 în Köln, Germania, 4-6 iunie. Vizitatorii târgului pot vedea platforma tradițională Luminato alături de Luminato 4X4, live, la standul Teleste, G31, sala 7.

Pentru mai multe informații vizitați www.teleste.com/anga2019.

Teleste oferă un portofoliu integrat de produse și servicii care face posibilă construirea și gestionarea unei societăți mai bine conectate, soluții care să aducă la domiciliu servicii de televiziune și de bandă largă, să asigure siguranța în locurile publice și să ghideze călătorii în utilizarea transportului public. În 2018, vânzările nete de la Teleste au ajuns la 250 de milioane de euro, compania având, în medie, aproximativ 1.400 de angajați. Teleste este listată la bursa Nasdaq Helsinki. Pentru mai multe informații, vizitați www.teleste.com și urmați @telestecorp pe Twitter.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL