Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:22.09.2019
Data ultimei ştiri: 20.09.2019 16:34:18
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 07.06.2019 08:22:10
COMEDY CENTRAL-EMISIUNE LOCALĂ-FINAL / “Show de seară cu Viorel Dragu” ajunge la ultimul episod luni, 10 iunie
București (MEDIA EXPRES) / 7 iun 2019 / Ultimul episod al emisiunii lui Viorel Dragu, care se difuzează luni seară, de la ora 20.00, are ambiția de a rezolva o problemă care bântuie omenirea de milenii: dacă vrei un animal de companie, optezi pentru un câine sau o pisică? Sorin Pârcălab și Alexandru Banciu țin partea celor mai buni prieteni ai oamenilor, în timp ce Toma Alexandru și Dan Frînculescu reprezintă cauza pisicilor.

"Am avut un câine la un moment dat. Urina de bucurie cum ajungeam acasă. Îmi venea să îi dau câte o veste proastă tot timpul, să îi spun că nu se mai fabrică oase la nivel mondial", punctează Dan Frînculescu. "Noi ne-am făcut o companie – avem o haită de câini, îi ținem nemâncați și în întuneric o săptămână. Dacă ai nevoie de renovări, le dăm drumul la tine în casă, îți mânâncă mobila și gata", explică Banciu cum să îți faci un business din animalele de companie.

"Câinele vă scoală de dimineață pentru că are el nevoie să îl scoateți afară. Pisica vă scoală de dimineață că îi e drag, că îi e dor de dumneavoastră (...) Nu e o relație sănătoasă asta cu câinele care se bucură că vii tu acasă după ce te-a așteptat toată ziua. Nici la oameni nu e sănătos. O relație sănătoasă e când își vede fiecare de treaba lui, nu când pleci tu de acasă și celălalt începe să bea din veceu", subliniază Toma Alexandru. "Părul lăsat de câini în casă e un mare avantaj. Eu, de exemplu, n-am covor și n-am mai aspirat de mult timp. Am păr pe jos, arată ca un covor. Nici șosete n-am, ies din duș, îmi bag picioarele puțin în păr și mă încalț", e de părere Sorin Pârcălab.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru, Cristi Popesco și Alexandru Banciu. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

Show de seară cu Viorel Dragu va putea fi vizionat pe 10 iunie, de la ora 20:00, la Comedy Central. Reluările se vor difuza luni de la ora 22.00, miercuri, de la 11.30, vineri, de la 00.30 și duminică, de la 23.00.

Emisiunea este promovată de GMP PR, Alexandra Olivotto.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.