×

Programe TV -- Data și ora publicării: 07.06.2019 12:44:38

FILMBOX-SERIAL WESTERN / FilmBox difuzează din 8 iunie serialul western ”Dominion Creek” / ”Aurul din Klondike”



București (MEDIA EXPRES) / 7 iun 2019 / FilmBox difuzează din 8 iunie primul serial western făcut în Irlanda, ”Dominion Creek” / ”Aurul din Klondike”, care spune povestea fraților Connolly, trei emigranți irlandezi care călătoresc din Montana în Yukon, SUA, în timpul goanei după aur din Klondike din anii 1890. Dorința lor este de a se îmbogăți, dar tocmai acest vis ajunge să-i învrăjbească.

Primul episod din ”Dominion Creek” (”Aurul din Klondike”) este difuzat sâmbătă, 8 iunie, de la ora 22:00, la FilmBox.

Cu un buget de 1,6 milioane de euro, serialul are două sezoane, fiecare a câte patru episoade și a primit recenzii foarte bune: ”Nu știm dacă este aur pentru audiențele TV, dar ”Dominion Creek” nu este un serial lipsit de stil și ambiție”, a scris ”The Irish Times” și a câștigat patru Premii Irish Film and Television pentru cea mai bună dramă, cel mai bun actor, cel mai bun machiaj și cel mai bun scenariu.

”Am lucrat în Canada și America pentru foarte multe documentare și ceea ce m-a șocat foarte tare a fost cât de asemănător este peisajul din aceste locuri cu peisajul din vestul Irlandei. Așa că atunci când mi-a venit ideea unui western irlandez, am știut că putem filma în Irlanda și să pară că suntem în Vestul Sălbatic din Nordul Americii. Mi-au plăcut întotdeauna westernurile și, în mod evident, mulți oameni sunt expuși la acest gen cinematografic, încă de mici”, a povestit regizorul Daithi Keane.

Rolurile principale le-au revenit lui Owen McDonnell, Dara Devaney, Sean T. O. Meallaigh. ”Am discutat cu Dathai Keane și am simțit că o să am multă libertate în ceea ce privește acest personaj, Seamus Connolly”, spune Dara Devaney.

”Dathai m-a urmărit și s-a gândit la mine pentru rolul lui Tom, fratele mai mare și mai responsabil, dar cu secrete adânci și întunecate. M-a entuziasmat tare mult scenariul”, a povestit și Owen McDonnell.

Și Sean T. O. Meallaigh a avut cuvinte de laudă despre acest proiect: ”Am mai lucrat cu Dathai și mi-a plăcut tare mult. M-am întâlnit cu el la un festival și mi-a povestit despre acest scenariu, care încă nu era gata, dar mi-a promis că îmi va trimite versiunea finală. Apoi am uitat de asta, iar la începutul lui 2014 l-am auzit iar pe Dathai vorbind despre acest serial. Am citit scenariul și mi s-a părut absolut uluitor.”

DESPRE FILMBOX – Pachetul FilmBox, care include FilmBox Premium, alături de FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus, aduce filme noi, la scurt timp de la lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că vorbim despre comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL