Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:22.09.2019
Data ultimei ştiri: 20.09.2019 16:34:18
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 _Comunicaţii 07.06.2019 14:46:13
SES-ZIUA ASTEROIDULUI-TRANSMISIUNI / SES transmite în iunie evenimentele dedicate Zilei Asteroidului 2019
București (MEDIA EXPRES) / 7 iun 2019 / SES și BCE (Broadcasting Center Europe) au anunțat pentru luna iunie transmisiuni de la peste 2.000 de evenimente, în direct, la calitate HD, organizate la nivel mondial sub egida Zilei Asteroidului 2019.

Cel mai important moment al programelor dedicate Zilei Asteroidului va fi pe 28 iunie, când va avea loc o transmisie live de 24 de ore, sponsorizată de SES, BCE și Guvernul Statului Luxemburg. Acest „maraton” va fi găzduit de jurnaliști proeminenți de la BBC și CNN, care vor avea ca invitați în studioul din Luxemburg și live din toată lumea astronauți renumiți, oameni de știință, experți în tehnologie și cercetători. Transmisiunile vor fi disponibile și pe pagina Zilei Asteroidului și pe canalul de YouTube dedicat.

Ziua Asteroidului (3o iunie) este un eveniment recunoscut de Națiunile Unite și organizat anual cu scopul de a atrage atenția asupra asteroizilor și a modalităților în care Pământul poate fi protejat de un posibil impact periculos. Ziua Asteroidului a fost fondată în 2014 de personalități și oameni de știință, precum Dr. Brian May, astrofizician și chitarist al formației rock Queen, Rusty Schweickart, astronaut Apollo și Grig Richters, regizor german. Ziua oficială a fost aleasă pentru a marca impactul asteroidului din Tunguska, în anul 1908.

Transmisiunile cuprind programe înregistrate și live la calitate HD de la evenimentele globale dedicate Zilei Asteroidului. Vor fi peste 2.000 de evenimente, desfășurate în 190 de țări, pe toată durata lunii iunie.

Ca parteneri ai Zilei Asteroidului, SES și BCE colaborează pentru a oferi publicului o lună de transmisiuni dedicate către o audiență globală. SES va transmite programele prin 5 sateliți, care vor asigura programelor Zilei Asteroidului o audiență globală. În Europa, transmisiunile SES vor fi Free-to-Air, disponibile telespectatorilor utilizatori de servicii DTH (Direct-to-Home).

În România, programele dedicate Zilei Asteroidului sunt accesibile de pe satelitul Astra 19.2o Est.

Transmisiunile pot fi urmărite după cum urmează:
Social Media: https://www.ses.com/news/social-media
Blog: https://www.ses.com/news/blogs
Media Library: https://www.ses.com/media-library
White Papers: https://www.ses.com/news/whitepapers

SES este liderul operatorilor de sateliți la nivel mondial, cu o flotă de peste 70 de sateliți, dispuși pe două orbite diferite: Orbită Geostaționară (GEO) și Orbită Medie (MEO). SES furnizează unui spectru larg de clienți servicii globale de distribuție video și conexiune de date prin intermediul a două divizii de business: SES Video și SES Networks.

Serviciile SES Video ajung în peste 355 de milioane de locuințe la nivel mondial, prin intermediul platformelor DTH sau cablu, rețele digital terestre sau IPTV.

Portofoliul SES Video include MX1, lider mondial care oferă o suită completă de servicii media inovatoare pentru distribuție liniară și digitală, și sistemul de sateliți ASTRA, care deține cea mai acoperire DTH din Europa.

SES Networks furnizează servicii de date gestionate global, oferind conectivitate către sectoare diverse, precum telecomunicații, transport maritim, aeronautică și energie, dar și către guverne și instituții din toate colțurile lumii.

Portofoliul SES Networks cuprinde GovSat, un parteneriat public-privat în proporții egale între SES și guvernul din Luxemburg, și O3b, singurul sistem non-geostaționar care furnizează servicii broadband asemenea celor pe fibră optică. Mai multe informații sunt disponibile la www.ses.com.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.