Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Scriem despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:19.06.2019
Data ultimei ştiri: 18.06.2019 17:12:39
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne


English
Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
NewMedia / OTT
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată


Apasa coperta
de deasupra!
Index Anuar
Operatori Cablu
Televiziuni
Radio
DTH
Echipamente
Glosar

 __Televiziune 10.06.2019 11:42:50
HBO-DISCOVERY-BILANȚURI FINANCIARE / HBO a încasat din România 28 de milioane de euro iar Discovery 9,8 milioane în 2018
București (MEDIA EXPRES) / 10 iun 2019 / Cifra de afaceri a companiei HBO România a crescut cu 4,3% față în 2018 față de anul precedent, în timp ce profitul s-a majorat cu 126,7%. La rândul său, Discovery România a avut afaceri în creștere cu 3,4%, dar și-a diminuat profitul net cu 45,2%, potrivit forbes.ro.

Anul trecut, HBO România, companie care distribuie televiziunile HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2 și deține platforma hbo.ro, a înregistrat o cifră de afaceri de 28,08 milioane de euro, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor Publice, calculate de „Forbes România” la cursul mediu BNR de 4,65 lei/euro. Afacerile HBO în România au crescut cu 4,3% față de 2017.

Profitul net raportat de HBO România la finele anului 2018 a fost de 857.913 euro, în creștere cu 126,7% față de anul precedent (378.393 euro).

La sfârșitul anului 2018, HBO România avea creanțe în valoare de 12,1 milioane de euro și datorii de 12,5 milioane de euro.

La rândul său, Discovery România, companie care distribuie canalele Discovery Channel, Animal Planet, Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery World, Discovery Science, TLC, Discovery HD Showcase şi ID Investigation Discovery, a raportat o cifră de afaceri de 9,84 milioane de euro, în creștere cu 3,4% față de 2017.

Profitul net a scăzut de la 1.397.481 euro în 2017 la 765.671 euro în 2018.

Discovery România avea creanțe în valoare de 3,06 milioane de euro la sfârșitul anului 2018 și datorii de 1,79 milioane de euro.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aici… Tot mai mulți cititori vin în online, dar publicitatea scade în toată presa scrisă. După ani buni de știri cu parolă acum publicăm știrile la liber – vrem ca articolele să fie cât mai accesibile pentru toată lumea. De aceea avem nevoie de ajutorul Dvs.! Jurnalismul practicat de Media Expres este independent și uneori de investigație și necesită timp, bani și muncă pentru a fi produs. O facem în continuare pentru că perspectiva independentă contează cel mai mult și ar putea să fie chiar perspectiva Dvs., ca cititor. O presă care oferă știrile la liber este considerată mai democratică, ar trebui să fie gratuită și nu o marfă pe care doar puțini și-o pot permite. Abonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re here… we have a big favour to ask. More people are reading Media Expres online than ever but advertising revenues across the media are falling fast. And like many news organisations, we put up a paywall but not for the news, as we want to keep our journalism as much open as we can. So you can see why we need to ask for your help. The Media Expres’ independent, and sometimes investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe independent perspective matters – because it might well be your perspective, too. News not being under a paywall it is more democratic, the media should be available for all and not a commodity to be purchased by a few. Subscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click here


MEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.