Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:22.09.2019
Data ultimei ştiri: 20.09.2019 16:34:18
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 11.06.2019 12:42:51
AXN HD-UPC-DISTRIBUȚIE / AXN HD a intrat în grila UPC din 11 iunie
București (MEDIA EXPRES) / 11 iun 2019 / AXN a intrat la calitate HD în grila UPC România de la 11 iunie, pe canalul 113, în pachetul de bază, cu același feed precum versiunea în definiție standard SD, potrivit unui comunicat difuzat de AXN.

Serii originale precum „Absența”, „Carter”, „Hannibal”, producții preferate de devoratorii de seriale de acțiune, dar și filme-record de box office – toate formează universul AXN, televiziunea străină de seriale și filme, parte din Sony Pictures Televizion.

În această vară, la AXN continuă jocurile politice în „Doamna Ministru” și „Președinte de rezervă”, iar misiunile trupelor speciale “S.W.A.T” și “SEAL” din sezonul doi se intensifică. În același timp, salvarea omenirii continuă să stea în mâinile unui tânăr pasionat de jocuri pe calculator în „Omul din viitor”, care va continua cu sezonul doi, din 12 iulie. Mai mult, sezonul 9 din „Psihologia crimei” aduce noi criminali de prins pentru Adele Delettre și inspectorul Rocher din 13 iunie, iar thrillerul provocator, „StartUp”, care urmărește un război technologic care izbucnește odată cu lansarea GenCoin, o idee potențial revoluționară pentru o monedă digitală care nu este reglementată, continuă cu episoade noi în fiecare marți.

AXN HD face parte din televiziunile Sony Pictures Television (SPT), parte a Sony Pictures Entertainment. Televiziunea vinde publicitate prin intermediul agenției CABLE DIRECT. AXN HD este cea de-a 35-a televiziune în format de înaltă desfiniție din oferta UPC România.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.