= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:09.07.2020
Data ultimei ştiri: 08.07.2020 23:13:54
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 ONLINE / VOD / OTT 14.06.2019 23:32:10
UEFA.TV-PLATFORMĂ ONLINE / UEFA a lansat platforma de streaming online UEFA.tv disponibilă inclusiv în România
București (MEDIA EXPRES) / 14 iun 2019 / UEFA a lansat o platformă de streaming online (Over The Top - OTT) denumită UEFA.tv, disponibilă inclusiv în România (n.red. Media Expres), Bundesliga germană fiind prima ligă care va oferi conținut pe acest serviciu, potrivit unui anunț al UEFA difuzat de BroadbandTVnews.

Serviciul oferă inițial fanilor fotbalului o platformă de divertisment cu programe originale scoase din arhiva de 60 de ani de fotbal european deținută de UEFA și va difuza meciurile de tineret, femei și futsball, cu acoperire în direct pe piețele relevante.

Platforma are ca scop promovarea competițiilor UEFA, cu emisiuni din culise și conținut suplimentar. Întregul conținut video este oferit gratuit și telespectatorii au posibilitatea de a viziona meciurile din competițiile UEFA chiar dacă nu există niciun deținător de drepturi pe teritoriul în care locuiesc.

Bundesliga, gestionată de Deutsche Fußball Liga (DFL), va fi prima ligă națională cu care UEFA a încheiat un parteneriat care prevede un canal separat pe platforma de streaming cu videoclipuri din meciuri, în plus față de competițiile europene. Serviciul va fi disponibil începând de la lansare și va include difuzarea în fiecare zi de luni a punctelor culminante ale meciurilor din week-end, cum ar fi Bundesliga Special, de interes mai ales pentru fanii internaționali. În plus, canalul va difuza arhive ale meciurilor de top din Bundesliga din trecut și meciuri de neuitat ale Ligii Campionilor UEFA cu echipe germane.

"Peisajul digital evoluează și trebuie să fim într-o poziție în care să putem anticipa și să răspundem acestor schimbări", a declarat președintele UEFA Aleksander Eferin.

"UEFA este o organizație inovatoare și prin introducerea acestei platforme, vom face fotbalul și competițiile noastre mai accesibile pentru suporterii din întreaga lume. Parteneriatul nostru cu Bundesliga este încă un exemplu al unității fotbalului european și demonstrează clar dorința noastră de a aborda împreună oportunitățile viitoare pentru promovarea sportului".

"Utilizarea mass-media se schimbă în mod constant", a declarat Christian Seifert, CEO al DFL. "Serviciul de streaming al UEFA este un pas foarte rapid pentru a ajunge la fanii de fotbal din întreaga lume, în special grupurile țintă mai tinere".

Conținutul Bundesliga pe UEFA.tv va fi disponibil de la început pe principalele piețe europene cum ar fi Regatul Unit, Italia, Polonia, Rusia, Spania și Turcia, precum și Orientul Mijlociu și Africa.

UEFA.tv nu va concura cu televiziunile care dețin drepturi, fiind mai degrabă un serviciu complementar, care va valorifica conținutul disponibil la UEFA, inclusiv imagini de arhivă, redifuzarea unor jocuri, concursuri de futsal și fotbal feminin. Serviciul va putea fi utilizat de cele 55 de federații ale UEFA pentru a-și spori acoperirea și vizibilitatea la nivel mondial.

UEFA.tv este disponibil pe web la adresa www.uefa.tv și pe aplicațiile mobile și iOS și Android.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.