×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 14.06.2019 23:32:10

UEFA.TV-PLATFORMĂ ONLINE / UEFA a lansat platforma de streaming online UEFA.tv disponibilă inclusiv în România



București (MEDIA EXPRES) / 14 iun 2019 / UEFA a lansat o platformă de streaming online (Over The Top - OTT) denumită UEFA.tv, disponibilă inclusiv în România (n.red. Media Expres), Bundesliga germană fiind prima ligă care va oferi conținut pe acest serviciu, potrivit unui anunț al UEFA difuzat de BroadbandTVnews.

Serviciul oferă inițial fanilor fotbalului o platformă de divertisment cu programe originale scoase din arhiva de 60 de ani de fotbal european deținută de UEFA și va difuza meciurile de tineret, femei și futsball, cu acoperire în direct pe piețele relevante.

Platforma are ca scop promovarea competițiilor UEFA, cu emisiuni din culise și conținut suplimentar. Întregul conținut video este oferit gratuit și telespectatorii au posibilitatea de a viziona meciurile din competițiile UEFA chiar dacă nu există niciun deținător de drepturi pe teritoriul în care locuiesc.

Bundesliga, gestionată de Deutsche Fußball Liga (DFL), va fi prima ligă națională cu care UEFA a încheiat un parteneriat care prevede un canal separat pe platforma de streaming cu videoclipuri din meciuri, în plus față de competițiile europene. Serviciul va fi disponibil începând de la lansare și va include difuzarea în fiecare zi de luni a punctelor culminante ale meciurilor din week-end, cum ar fi Bundesliga Special, de interes mai ales pentru fanii internaționali. În plus, canalul va difuza arhive ale meciurilor de top din Bundesliga din trecut și meciuri de neuitat ale Ligii Campionilor UEFA cu echipe germane.

"Peisajul digital evoluează și trebuie să fim într-o poziție în care să putem anticipa și să răspundem acestor schimbări", a declarat președintele UEFA Aleksander Eferin.

"UEFA este o organizație inovatoare și prin introducerea acestei platforme, vom face fotbalul și competițiile noastre mai accesibile pentru suporterii din întreaga lume. Parteneriatul nostru cu Bundesliga este încă un exemplu al unității fotbalului european și demonstrează clar dorința noastră de a aborda împreună oportunitățile viitoare pentru promovarea sportului".

"Utilizarea mass-media se schimbă în mod constant", a declarat Christian Seifert, CEO al DFL. "Serviciul de streaming al UEFA este un pas foarte rapid pentru a ajunge la fanii de fotbal din întreaga lume, în special grupurile țintă mai tinere".

Conținutul Bundesliga pe UEFA.tv va fi disponibil de la început pe principalele piețe europene cum ar fi Regatul Unit, Italia, Polonia, Rusia, Spania și Turcia, precum și Orientul Mijlociu și Africa.

UEFA.tv nu va concura cu televiziunile care dețin drepturi, fiind mai degrabă un serviciu complementar, care va valorifica conținutul disponibil la UEFA, inclusiv imagini de arhivă, redifuzarea unor jocuri, concursuri de futsal și fotbal feminin. Serviciul va putea fi utilizat de cele 55 de federații ale UEFA pentru a-și spori acoperirea și vizibilitatea la nivel mondial.

UEFA.tv este disponibil pe web la adresa www.uefa.tv și pe aplicațiile mobile și iOS și Android.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL