×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 25.07.2019 20:38:13

ORANGE-DISTRIBUȚIE-BILANȚ / Orange România a crescut la distribuția TV prin cablu și satelit cu 17%



București (MEDIA EXPRES) / 25 iul 2019 / Orange România oferea servicii mobile, fixe și TV pentru 10.736.700 de clienți, în creştere cu aproximativ 2%, la 30 iunie 2019 comparativ cu finalul trimestrului al doilea al anului trecut, din care serviciul de televiziune prin cablu și satelit, Orange Home TV, număra peste 528.000 clienți, în creștere cu 17%, iar serviciile fixe în bandă largă (internet) aveau 317.700 de clienți, în creștere cu 35% față de aceeași perioadă din 2018, potrivit unui comunicat Orange România.

Comunicatul nu spune nimic despre încasările realizate dar cifrele au fost publicate în rapoartele pentru bursă ale companiei și arată o scădere a veniturilor cu 12 milioane de euro în semestrul I 2019 față de perioada similară a anului trecut, de la 546 la 534 de milioane de euro. În Moldova, veniturile Orange au scăzut cu un milion de euro, de la 68 la 67.

Orange a continuat însă extinderea acoperirii 4G până la 97.15% din populația țării și 100% din cea urbană, cea mai dezvoltată reţea 4G din România. Orange a oferit în trimestrul al doilea conectivitate suplimentară 4G+ pentru aproape 1.5 milioane de români. La finalul lunii iunie, locuitorii din peste 1.000 de noi localităţi şi oraşe aveau acces la viteze de până la 500 Mbps, acoperirea 4G+ ajungând la 51.98% din populația țării.

Serviciul de date mobile a înregistrat o creștere de aproximativ 40% a consumului în trimestrul al doilea 2019 comparativ cu perioada similară din 2018, iar traficul 4G a ajuns la aproximativ 82% din totalul traficului generat în rețea.

„Pe o piaţă ce devine tot mai competitivă, eforturile noastre se concentrează pe oferirea celor mai bune servicii convergente pentru clienţi, a soluţiilor integrate de IT&C pentru afaceri, pe creşterea segmentului de servicii financiare mobile şi pe dezvoltarea abilităților digitale și a metodei de lucru Agile în echipe. Investiţiile continue în reţea reprezintă o fundaţie pentru toate acestea. Mai mult decât atât, ele creează premisele unui sistem digital ultramodern şi oferă acces la noi oportunităţi de dezvoltare în societate, deschizând totodată calea spre noi servicii ce pot fi dezvoltate pe o astfel de infrastructură,” a declarat Liudmila Climoc, CEO al Orange România.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL