×

Programe TV -- Data și ora publicării: 26.07.2019 14:51:07

DISCOVERY-SHARK WEEK / "Shark Week" revine la Discovery din 29 iulie timp de o săptămână



București (MEDIA EXPRES) / 26 iul 2019 / "Shark Week" se reîntoarce pe Discovery Channel începând cu 29 iulie și până pe 4 august, cu peste 20 de ore de conținut nou despre rechini, potrivit unui comunicat Discovery.

Discovery Channel continuă să colaboreze cu peste 20 de biologi marini și instituții științifice de top pentru a descoperi detalii noi despre specii de rechini rare, cu ajutorul tehnologiilor inovatoare de cercetare.

Anul acesta Discovery își propune să amplifice experiența "Shark Week" prin platformele sale digitale și sociale și în parteneriat cu specialiști în viața rechinilor și ONG-uri să ofere o experiență media 360, ​pe mai multe ecrane, care să pună în valoare noile descoperiri.

Pe parcursul întregii săptămâni, telespectatorii vor putea în urmări premieră mai multe documentare cu și despre prădătorii adâncurilor:

29 iulie, ora 00:00 (Urmează să fie confirmat)
"Expediții în necunoscut: Monstrul din adâncuri" (Sezon 1, Episodul 1)
Însoțit de paleontologi și specialiști în studiul rechinilor, Josh Gates se scufundă în apele pline de rechini din Mexic și Africa de Sud, pentru a descifra misterul megalodonului.
 
30 iulie, ora 00:00
"Legenda rechinului uriaș"
Brandon McMillan și Jimi Partington, experți în rechini, se întorc pe Insula Guadalupe ca să-l studieze pe Deep Blue, cel mai masiv mare rechin alb din lume. Vor descifra misterul?
 
31 iulie ora 00:00
"Reguli și rechini: Ape periculoase"
Patru specialiști în studiul rechinilor își pun viața în pericol, reconstituind atacuri de rechini reale ca să descopere secretele supraviețuirii, dar fără a folosi cuști de protecție.

1 august, ora 00:00
"Naufragiați printre rechini"
Paul de Gelder și James Glancy sar dintr-un avion aflat la 10.000 m înălțime, ca să afle cum e să se prăbușească într-una din zonele cele mai izolate și mai pline de rechini din lume.
 
2 august, ora 00:00
"Guadalupe: Zona ucigașă" (Sezon 1, Episodul 1)
În Guadalupe, mari rechini albi dotați timp de 18 ore cu camere de filmat, într-un proiect fără precedent, ne arată zonele lor secrete de vânătoare și tehnicile cu care își prind prada.
 
3 august, ora 00:00
"Insula rechinilor: Frați de sânge"
O echipă de exploratori se aventurează pe Insula Fălcilor, în largul coastelor Australiei de Vest, ca să afle dacă doi mari rechini albi recunosc și preferă compania unei rude de sânge.
 
4 august, ora 00:00
"Rămași pradă rechinilor"
După ce un iaht care se îndrepta spre Florida se răstoarnă într-o furtună izbucnită pe neașteptate, echipajul plutește zile întregi în derivă, în Atlantic, pradă rechinilor-tigru.

Discovery continuă să colaboreze și în 2019 cu Oceana pentru a proteja rechinii amenințați de comerțul cu înotătoare de rechini (73 de milioane de rechini sunt afectați în fiecare an). De asemenea, lupta împotriva acestei practici brutale este susținută de colaborări cu marile branduri care strâng fonduri pentru campaniile Oceana și creează conținut pentru a-și educa fanii cu privire la motivul pentru care oceanele sănătoase au nevoie de rechini.

Anul acesta, Discovery va colabora și cu Ocean Conservancy pentru a ajuta la curățarea plajelor și a căilor de navigare din Statele Unite ale Americii, pentru a păstra apele curate pentru rechini și celelalte vietăți marine.

Peste opt milioane de tone de material plastic intră în ocean în fiecare an. Ocean Conservancy lucrează în întreaga lume pentru a opri deversarea de plastic în ocean până în 2030 și organizează cel mai mare efort de voluntariat din lume în numele oceanului, International Coastal Cleanup.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL