×

Programe TV -- Data și ora publicării: 05.08.2019 14:32:01

TDC-UPC-DISTRIBUȚIE / UPC începe să difuzeze în pachetul de bază Timeless Drama Channel din 5 august



București (MEDIA EXPRES) / 5 aug 2019 / SPI / FilmBox a anunțat lansarea televiziunii dedicate filmelor turcești Timeless Drama Channel (TDC) în România, în exclusivitate în grila UPC, din 5 august.

Televiziunea este disponibilă în pachetul de bază digital, cu subtitrare în limba română.

Timeless Drama Channel este rezultatul unui parteneriat cu Ay Yapim, unul dintre cei mai buni producători ai Turciei și creatorul a numeroase seriale de televiziune premiate. Timeless Drama Channel are sute de ore de conținut nou, printre care 9 seriale populare difuzate în întreaga lume: Karadayi, Black Money Love, 20 de minute, Kurt Seyit & Shura, Moms and Mothers, Red Scarf, 8th Day, Five Brothers și The End.

"Suntem încântați să anunțăm noua noastră colaborare cu UPC, una dintre cele mai importante companii de comunicații din România. Timeless Drama Channel oferă 800 de ore de conținut nou și programe premiate, iar prin acest parteneriat cu UPC, programele vor fi subtitrate în limba română", a declarat Tamas Fülöp, șef de distribuție la SPI International.

Din 2017, Turcia a devenit al doilea mare exportator de seriale TV după Statele Unite. Guvernul turc a fost foarte implicat în acest fenomen: a acordat premii și sprijin companiilor care produc astfel de seriale, se arată în comunicatul difuzat de SPI.

Rețeta de succes a Turciei constă în a depăși limitele culturale, abordând teme universale precum valorile familiei. dragostea, trădarea, intrigile ascunse - sunt subiectele principale pentru care producțiile turcești au fost nominalizate de mai multe ori la Premiile Emmy și au fost premiate în mai multe festivaluri

TDC este o televiziune care se adresează tuturor vârstelor, cu producții cu bugete de aproximativ 200.000 $ pentru fiecare episod.

Pe lângă serialele de renume mondial, TDC oferă și filme artistice. Succesul producțiilor turcești a avut efecte imprevizibile pentru Turcia: turismul a înflorit datorită acestor producții extrem de populare și răspândite în întreaga lume. Fanii serialelor turcești vor să vadă cu ochii lor locurile în care sunt filmate producțiile și să intre în contact cu elementele culturale prezentate în aceste filme.

"Lansarea Timeless Drama Channel va schimba regulile jocului în industria globală de televiziune. Datorită TDC succesul global al filmelor turcești va fi consolidat, aceste producții ajungând astfel la publicul din întreaga lume", a declarat Berk Uziyel, CEO la SPI International. "În scurt timp, Turcia a devenit cel de-al doilea mare exportator de seriale TV din lume, iar Timeless Drama Channel este prima televiziune dedicată filmelor turcești care vor fi transmise la nivel global. Suntem siguri că va ajunge la milioane de iubitori ai acestui gen din întreaga lume, contribuind consistent la evoluția industriei turcești", a continuat Uziyel.

Intrarea în grila UPC a unei televiziuni este prima după preluarea rețelei din România de către Vodafone. Pe site-ul UPC România un anunț simplu anunța la 5 august introducerea televiziunii TDC pe poziția 110 în grila digitală.
(MEDIA EXPRES)



Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL