×

Programe TV -- Data și ora publicării: 08.08.2019 13:35:22

HISTORY-TRUMP-DOCUMENTAR / HISTORY prezintă viața lui Donald Trump, în noul documentar, „Dinastia Donald Trump”



Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 8 aug 2019 / HISTORY® transmite din 11 august, în fiecare duminică, de la ora 21:00, în premieră și în exclusivitate documentarul „Dinastia Donald Trump”, un documentar în trei episoade care prezintă o imagine completă a familiei Trump, examinând în detaliu viața celui de-al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii.

Documentarul analizează arborele genealogic al familiei lui Donald Trump și urmărește în profunzime traseul către putere al acesteia, pornind de la sosirea în America a bunicului lui Donald Trump, Friedrich Trump, până la originile imperiului imobiliar din New York condus de tatăl lui Donald, Fred.

Serialul continuă cu periplul generațiilor din dinastia Trump și prezintă copilăria lui Donald Trump, inclusiv lecțiile pe care acesta le-a învățat de la tatăl său, momente din cariera sa ca cel mai bine vândut autor și vedetă de televiziune, culminând în final, cu conducerea campaniei sale prezidențiale din 2016.

Episoadele cuprind mărturii directe ale unor aliați de-ai lui Donald Trump, precum Sean Hannity (Fox News), Ann Coulter, Roger Stone, Anthony Scaramucci, dar și ale unor foști colegi de clasă, asociați de afaceri, prieteni și strategi politici.

Documentarul prezintă printre altele materiale de arhivă prezentate pentru prima oară public.

Trailer-ul noului serial este disponibil pe canalul de YouTube HISTORY România la adresa https://www.youtube.com/watch?v=MXLsvX3gMTs.

Televiziunea HISTORY® se distribuie în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, fiind principalul brand din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC.

Televiziunea este distribuită în România prin Tematic Cable, vinde publicitate locală prin Tematic Channels și este promovată de către agenția Golin
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL