Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:15.11.2019
Data ultimei ştiri: 14.11.2019 15:51:10
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 08.08.2019 13:35:22
HISTORY-TRUMP-DOCUMENTAR / HISTORY prezintă viața lui Donald Trump, în noul documentar, „Dinastia Donald Trump”
Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 8 aug 2019 / HISTORY® transmite din 11 august, în fiecare duminică, de la ora 21:00, în premieră și în exclusivitate documentarul „Dinastia Donald Trump”, un documentar în trei episoade care prezintă o imagine completă a familiei Trump, examinând în detaliu viața celui de-al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii.

Documentarul analizează arborele genealogic al familiei lui Donald Trump și urmărește în profunzime traseul către putere al acesteia, pornind de la sosirea în America a bunicului lui Donald Trump, Friedrich Trump, până la originile imperiului imobiliar din New York condus de tatăl lui Donald, Fred.

Serialul continuă cu periplul generațiilor din dinastia Trump și prezintă copilăria lui Donald Trump, inclusiv lecțiile pe care acesta le-a învățat de la tatăl său, momente din cariera sa ca cel mai bine vândut autor și vedetă de televiziune, culminând în final, cu conducerea campaniei sale prezidențiale din 2016.

Episoadele cuprind mărturii directe ale unor aliați de-ai lui Donald Trump, precum Sean Hannity (Fox News), Ann Coulter, Roger Stone, Anthony Scaramucci, dar și ale unor foști colegi de clasă, asociați de afaceri, prieteni și strategi politici.

Documentarul prezintă printre altele materiale de arhivă prezentate pentru prima oară public.

Trailer-ul noului serial este disponibil pe canalul de YouTube HISTORY România la adresa https://www.youtube.com/watch?v=MXLsvX3gMTs.

Televiziunea HISTORY® se distribuie în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, fiind principalul brand din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC.

Televiziunea este distribuită în România prin Tematic Cable, vinde publicitate locală prin Tematic Channels și este promovată de către agenția Golin
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.