Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:15.11.2019
Data ultimei ştiri: 14.11.2019 15:51:10
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 Profil 08.08.2019 13:50:24
IBC2019-NOUTĂȚI / O companie promite televiziunilor și creatorilor video un studio virtual sub 3.900 de euro
București (MEDIA EXPRES) / 8 aug 2019 / Aximmetry Technologies care va expune la IBC 2019 la standul 8.F06 din hala Future Zone vinde un sistem software și hardware pentru producția de televiziune de tip studio virtual 3D la un buget sub 3.900 €.

Sistemul include software, croma keyer, hardware, aparat de filmat, lumini și ecran verde.

Editorul bazat pe noduri al Aximmetry poate fi modelat la comandă pentru a oferi soluții pentru producția emisie, pre-vizualizare sau pentru orice altă sarcină care folosește grafica 3D care poate fi imaginată.

Sistemul are toate funcționalitățile de studio virtual pentru construcția de scene și efecte interactive cu lumini virtuale, mișcări virtuale ale camerei de filmat și realitate augmentată.

Aximmetry este o companie care oferă soluții complete, incluzând propriul Chroma Keyer avansat, fără module și extensii separate pentru grafică 2D, studio virtual 3D, afișare pe perete video, proiecție. Conținutul creat în Aximmetry poate fi transmis în direct direct pe YouTube sau Facebook.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.