×

Programe TV -- Data și ora publicării: 08.08.2019 18:35:37

AMC-FTWD-PREMIERĂ / Detalii din primul episod al părții a doua a sezonului 5 „Fear the Walking Dead”



București (MEDIA EXPRES) / 12 aug 2019 / Episoadele 9 - 16 ale celui de-al cincilea sezon al serialului horror „Fear the Walking Dead” vor fi difuzate în premieră la AMC din 12 august în fiecare zi de luni, de la ora 22:00. Prima parte a sezonului a debutat la AMC pe 3 iunie.

Oferit în preview online pentru presă și partenerii de publicitate, episodul 509 al seriei începe cu filmările supraviețuitorilor care încearcă să documenteze viața zilnică a taberei și diversele acțiuni de ajutor pentru oamenii întâlniți în cale. Mărturiile înregistrate pe camcordere VHS se suprapun peste felii de viață reală, principalul moment al episodului fiind lupta cu zombie din jurul unei ferme în care este închisă o femeie cu copilul său în vreme ce soțul a plecat după provizii dar echipa descoperă că acesta s-a transformat.

Scenele de măcel macabru însoțesc la tot pasul înregistrările „pașnice” care încearcă să documenteze o normalitate mai mult închipuită decât reală. Episodul excelează în violență și distrugere în momentul în care zombie intră în curtea fermei care fusese împânzită cu mine antipersonal de soțul dispărut.

O cronică a începutului apocalipsei zombie, „Fear the Walking Dead” documentează momentul în care lumea se schimbă cu viteză din cauze necunoscute și înainte ca cineva să își poată da seama ce se întâmplă. Sezonul 5 oferă cea de-a doua legătură dintre „Fear the Walking Dead” și serialul „The Walking Dead”, odată cu apariţia lui Dwight (Austin Amelio).

Fost locotenent al „Salvatorilor”, exilat de către grupul lui Rick Grimes, Dwight o caută pe soţia sa, Sherry, care a fugit de „Salvatori”. În episodul 12 al acestui sezon, angajamentul lui Dwight de a deveni un om mai bun este pus la încercare.

Primul crossover dintre cele două seriale a fost, în sezonul 4, personajul lui Lennie James, Morgan. Un bărbat cu propriul cod moral, pe care îl respectă cu strictețe, pentru a-și contracara instabilitatea psihică, Morgan a fost în trecut un membru al grupării lui Rick Grimes, leaderul supraviețuitorilor din „The Walking Dead”.

„În sezonul 5 al Fear the Walking Dead, supraviețuitorii descoperă că drumul spre iad e pavat cu intenții bune, în episoade ce marchează identitatea unică a serialului, adăugând noi elemente de legătură cu universul The Walking Dead”, e concluzia agregatorului de opinii despre filme Rottentomatoes.com.

Sezonul urmăreşte grupul condus de Morgan Jones (Lennie James) şi de Alicia Clark (Alycia Debnam-Carey), cei care caută supravieţuitori ai apocalipsei zombie, încercând să-i ajute pe alţii pentru a compensa greşelile din trecut. Misiunea de a-i ajuta pe ceilalți este testată însă când grupul se găsește într-un teritoriu neexplorat, ce îi forțează să-și înfrunte nu doar trecutul, ci și temerile. Doar prin înfruntarea acestor temeri va descoperi grupul un nou mod de viață complet nou, care îi schimbă pentru totdeauna. Noi misiuni de salvare aproape sinucigașe, pericole la tot pasul, căutarea de provizii cu pierderea de oameni sunt ingredientele celei de-a doua părți a sezonului 5.

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. AMC a fost prima televiziune de cablu care a câștigat un premiu Emmy pentru Cel mai bun serial dramatic cu „Mad Men” (2008), apoi a câștigat râvnitul premiu patru ani consecutiv, înainte de a fi câștigat de „Breaking Bad” în 2013 și 2014. Serialele dramatice originale de actualitate la AMC sunt „Fear the Walking Dead”, „Into the Badlands”, „Preacher”, „The Terror”, „NOS4A2”. AMC explorează subiecte originale și propune dezbateri captivante în seriile originale „AMC Visionaries”.

AMC Global, care face parte din AMC Networks International, difuzează filme celebre din fiecare gen și decadă și producții originale, pentru a oferi publicului ceva mai profund, ceva mai variat, ceva mai mult. Postul AMC a creat unele dintre cele mai premiate seriale ale ultimilor 10 ani, care au redefinit producțiile TV dramatice. AMC este distribuit în întreaga Americă de Nord, dar și în alte peste 125 de țări din lume. AMC Global este o destinație de top când vine vorba despre entertainment și este disponibil în HD și SD, pe toate platformele (TV, online, on demand) dispozitive mobile).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL