Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:15.11.2019
Data ultimei ştiri: 14.11.2019 15:51:10
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 _Comunicaţii 09.08.2019 16:45:14
ORANGE-5G-DRONĂ-VIDEO 4K / Orange face o nouă demonstraţie a tehnologiei 5G prin filmarea live cu o dronă 4K la Summer Well
Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 9 aug 2019 / Orange a anunțat o nouă demonstrație 5G la Summer Well în ce se desfăloară la Buftea în 10-11 august, cu o cameră conectată prin intermediul unui router 5G Huawei care va transmite în timp real video către un ecran de 16 m aflat în Orange & Huawei Plaza de pe Domeniul Stirbey.

Festivalul va fi filmat în format 4K de la înălţimi între 30 şi 100 de metri, cu ajutorul unei drone dotată cu o cameră video și cu un router 5G, transmisiunea live fiind posibilă datorită tehnologiei ce permite comunicarea informațiilor de la cameră la ecran cu o întârziere mai mică de 10 milisecunde.

Pentru demonstrație au fost instalate două antene de reţea 5G de la Huawei pe domeniul Știrbey.

„Suntem în al 9-lea an de Summer Well, iar în tot acest timp, tehologia s-a schimbat enorm, la fel ca așteptările și nevoile clienţilor. Astăzi, mai mult decât conectivitate propriu-zisă, vorbim despre experiențele pe care aceasta ni le facilitează. La Summer Well, îi invităm pe participanți să trăiască momente inedite offline și online prin cea mai extinsă rețea 4G din România, dar și printr-o demonstrație a rețelei 5G prin care vor putea să vadă festivalul dintr-o nouă perspectivă” a declarat Yves Martin, Chief Marketing Officer în cadrul Orange România.

Pe lângă demonstrația 5G, Orange oferă conectivitate 4G și Wi-Fi gratuite și nelimitate pe întreaga perioadă a festivalului, pe domeniul Știrbey. Participanții se pot relaxa în zona de cinema Orange TV Go. La Cortul Orange Connected Experiences festivalierii pot testa o trambulină digitală, jocuri în VR și alte surprize. De asemenea, în schimbul reciclării unui telefon sau a unui dispozitiv sau accesoriu mobil, participanții vor primi un kit de festival.

Summer Well este cel mai important festival de muzică alternativă din România care a ajuns la cea de-a noua ediție și se desfășoară anul acesta în week-end-ul 10-11 august la Domeniul Știrbey din Buftea. Orange este principalul sponsor al festivalului.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2019    Media Expres S.R.L.