×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 01.09.2019 13:08:15

IBC 2019 NEWS-SES / SES prezintă ultimele evoluții tehnologice la IBC



București (MEDIA EXPRES) / 1 sep 2019 / Anul acesta SES va prezenta ultimele evoluții tehnologice și va organiza ca de obicei seminarele Tech Talks care acoperă ultimele trenduri în industrie și noile oportunități de business la la IBC – cel mai important eveniment pentru profesioniștii din creația, managementul și distribuția de entertainment și știri din lume.

La standul SES sunt prezentate nouă produse sau servicii cu următoarele denumiri: Ultra HD, Satelit și OTT In Sync, Soluții de Playout în cloud, Monetizarea prin Online Video Platform și Dynamic Ad Insertion, Rezervare de capacitate de date și video pentru evenimente prin OU Flex, VoD Everywhere, Managementul end-to-end cu SES 360, Business control și service booking via SES Dashboards și O3b mPower.

Ultra HD va prezenta transmisiile comerciale live în Ultra HD ale clienților majori ai companiei.

Satelit și OTT In Sync va prezenta sincronizarea dintre DTH prin satelit și semnalul OTT cu latență scăzută într-o distribuție care rezolvă problemele emisiei pe diferite platforme.

Soluții de Playout în cloud este un serviciu dedicat lansării cu rapiditate și economic de noi canale TV prin soluții de playout în cloud, serviciile SES fiind deja oferite pentru peste 525 de televiziuni la nivel global.

Monetizarea prin Online Video Platform și Dynamic Ad Insertion este un serviciu destinat creșterii veniturilor și reducerii complexității emisiei prin platforma din cloud Online Video Platform (OVP) și a sistemului Dynamic Ad Insertion Solution (DAI), ambele integrate total în lanțul de servicii end-to-end pe care SES le oferă clienților săi.

Rezervare de capacitate de date și video pentru evenimente prin OU Flex se referă la conectivitatea din locații izolate, OU Flex fiind o soluție care combină linkurile DVB cu conexiunile IP pentru conectivitate continuă și suficientă lărgime de bandă pentru transmisiile UHD. Soluțiile sunt special croite pentru comunicațiile media, streaming video prin IP, social media și transferul de fișiere. OU Flex oferă broadcasterilor maximizarea veniturilor prin economia de timp și costuri prin folosirea unui sistem centralizat de producție.

VoD Everywhere este o soluție end-to-end pentru video on-demand prin satelit. La IBC SES va prezenta live VoD Everywhere, arătând cum distribuția prin satelit poate furniza experiențe video instantanee și bogate, pe orice dispozitiv. Soluția acoperă lipsa de acoperire în zonele cu conectivitate precară de internet broadband și transportă conținutul către un număr crescător de utilizatori fără creșterea costurilor de distribuție în paralel cu numărul tot mai mare de abonați.

Managementul end-to-end cu SES 360 permite utilizatorilor să controleze complexitatea tot mai crescută din media dintr-o interfață de tip utilizator unic. Sistemul permite o pornire rapidă și furnizarea conținutului linear și nonlinear către orice tip de emisie, VoD sau OTT dintr-o singură soluție centralizată, end-to-end, care integrează cele mai bune mijloace tehnologice aflate pe piață.

Business control și service booking via SES Dashboards este un serviciu care oferă vizibilitate în interiorul serviciilor pe care SES le oferă, cu detaliile de logare, rapoarte și feed-uri de încredere. Sistemul arată care sunt stadiile de acces la managementul de conținut, playout, monetizare și serviciile de distribuție de conținut și permite utilizatorilor să lanseze noi servicii cu o singură apăsare de buton.


O3b mPOWER redefinește serviciile de rețea furnizând conectivitate la nivel global printr-un sistem cloud cu o flexibilitate și performanță fără precedent. O3b beneficiază de inovații de ultimă oră în sateliți, sistemele de la sol și software, fiind a doua generație de sateliți cu latență scăzută care printr-o platformă interactivă permite clienților să aleagă propria lor cale dintr-o varietate de posibilități de utilizare și tehnologii.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL