Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.02.2020
Data ultimei ştiri: 25.02.2020 18:15:09
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liber
VOD / OTT / MOBILECăutare avansatăGlosar

 Profil 09.09.2019 10:47:34
IBC NEWS-SEMATRON-SES-OU FLEX / Acces simplificat la serviciul OU Flex de la SES
București (MEDIA EXPRES) / 9 sep 2019 / Sematron va arăta vizitatorilor la IBC ceea ce spune că este cel mai rapid, low cost și simplu mod pentru ca orice emițător sau operator DSNG să acceseze beneficiile platformei OU Flex de la SES.

Serviciul OU Flex Ka- sau Ku-Band de la SES combină linkurile tradiționale DVB cu conectivitate full-service IP.

Recomandarea Sematron este ca utilizatorii potențiali să-și echipeze vehiculele SNG cu un pachet complet montura pe acoperiș, VSAT-uri flyaway, terminale portabile pentru oameni și așa mai departe - și raftul de modem OU Flex Sematron (care include un modem Newtec Dialog integrat) și Router WiFi pentru a permite conectarea mai multor utilizatori.

Sistemul este pregătit pentru instalare în orice tip de avion sau vehicul DSNG.

Sistemul Sematron asigură un conținut media mai bogat, prin legături bidirecționale în bandă largă, cu investiții minime în infrastructură și costuri de operare reduse.

Cu pachete de servicii personalizate pentru comunicații media, streaming video IP, social media și transfer de fișiere, Sematron spune că sistemul său pentru OU Flex permite utilizatorilor să transmită video în direct de la evenimente sportive, să partajeze conținut pe platformele de social media, să transmită conținut în arhive și să facă schimb de fișiere între diferite locații.

Potrivit companiei, veniturile pot fi sporite, economisind timp și costuri prin folosirea unei unități de producție centralizată.

Sematron expune la IBC2019 la Standul 1.A80
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.