= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:09.07.2020
Data ultimei ştiri: 08.07.2020 23:13:54
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 ONLINE / VOD / OTT 19.09.2019 11:13:34
YOUTUBE MUSIC-WAZE-INTEGRARE / YouTube Music a intrat în Waze și în România
București (MEDIA EXPRES) / 19 dec 2019 / YouTube Music a intrat în aplicația de navigație Waze pentru utilizatorii din România începând din 19 septembrie, potrivit unui anunț difuzat de YouTube Music abonaților săi, cu titlul “Hit The Road With YouTube Music”.

Integrarea aplicației de muzică în Waze arată ca o nouă iconiță rotundă cu un cerc pe fundal roșu care înconjoară simbolul „play” - săgeata triunghiulară albă – și permite căutarea de melodii și ascultarea lor fără a ieși din navigație, dar și descoperirea de noi melodii pe care YouTube Music le consideră a fi potrivite pentru condus.

Dacă iconița pentru muzică nu apare pe ecranul Waze, utilizatorii o pot activa din Settings > Audio Player pornind “Show Audio Player”.

Potrivit blogului oficial al YouTube, procesul de implementare a aplicației de muzică în Waze a început pentru cele 50 de piețe pe care cele două aplicații sunt disponibile la data de 21 august 2019.

În vreme ce Waze este o aplicație gratuită finanțată prin publicitate, YouTube Music poate fi folosită după prima lună gratis contra unei taxe lunare de 26 de lei pe lună ca parte din abonamentul la YouTube Premium, pentru abonamentele individuale, și 36 de lei pe lună pentru întreaga familie - care permite conectarea a 5 dispozitive. Doar YouTube Music tariful pentru familie costă 33 de lei pe lună.

YouTube Music este ultima aplicație de muzică care este integrată în audio playerul Waze, după mai mult sau mai puțin concurenții de la Audiobooks.com, Castbox, Pandora, Deezer, iHeartRadio, NPR One, NRJ Radio, Scribd, Stitcher, TuneIn și Spotify.

Atât YouTube cât și Waze sunt deținute de Google.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.