×

Programe TV -- Data și ora publicării: 19.09.2019 11:57:55

EUROSPORT-TENIS-DREPTURI / Eurosport transmite live turneul de tenis Laver Cup între 20-22 septembrie



București (MEDIA EXPRES) / 19 sep 2019 / Turneul de tenis Laver Cup și Eurosport au anunțat la 18 septembrie semnarea unui acord care va asigura acoperirea completă a turneului din acest an în toată Europa, pe toate platformele Eurosport.

Prin acest parteneriat, Eurosport a obținut drepturile de difuzare a Laver Cup în peste 50 de țări din Europa (cu excepția Franței și a Olandei), printre care și Elveția, țara gazdă a evenimentului din acest an, care se va desfășura la Palexpo, Geneva, în perioada 20-22 septembrie.

„Ediția de anul acesta a Laver Cup este una cu adevărat specială și suntem încântați că Eurosport se alătură familiei noastre de posturi TV care transmit live acest eveniment. Cu un stadion care va fi plin de-a lungul celor trei zile ale turneului, fanii din toată Europa se vor bucura de acoperirea extinsă a Eurosport pe TV și platforma Eurosport Player”, a declarat Tony Godsick, președinte și CEO TEAM8.

„Suntem încântați să transmitem unul dintre cele mai prestigioase turnee de tenis, Laver Cup, în Europa. Acoperirea turneelor de Mare Șlem în toată Europa ne-a ajutat să ne consolidăm poziția de Gazdă a Tenisului în fața a milioane de fani și ne bucurăm că putem adăuga Laver Cup în portofoliul transmisiunilor noastre. Încă o dată, cele mai mari nume din tenis vor concura pe Eurosport, în cadrul unui eveniment ce promite să fie unul memorabil”, a adăugat Laurent Prud’homme, Senior Vice President, Rights Acquisitions, Eurosport.

Echipa Europei, care a triumfat la Praga în 2017 și la Chicago în 2018, este reprezentată de Rafael Nadal, Roger Federer, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Stefanos Tsitsipas și Fabio Fognini. Echipa Lumii va fi condusă de John Isner, Milos Raonic, Nick Kyrgios, Taylor Fritz, Denis Shapovalov și Jack Sock.

Cupa Laver este un turneu de trei zile care aduce față în față o echipă formată din cei mai buni șase jucători de tenis din Europa împotriva a șase omologi din restul lumii; Björn Borg este căpitan al Echipei Europei, iar John McEnroe este căpitanul Echipei Lumii; Thomas Enqvist și Patrick McEnroe sunt vice-căpitanii Echipei Europei, respectiv Echipei Lumii; Rafael Nadal, Roger Federer, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Stefanos Tsitsipas și Fabio Fognini vor juca pentru Echipa Europei; John Isner, Milos Raonic, Nick Kyrgios, Taylor Fritz, Denis Shapovalov and Jack Sock vor juca pentru Echipa Lumii;

Turneul poartă numele legendarului tenismen australian Rod Laver, câștigător al două trofee de Grand Slam în același an și unul dintre cei mai buni jucători de tenis din toate timpurile. Formatul unic al turneului prezintă superstarurile tenisului care concurează în aceeași echipă, jucând meciuri de single și dublu, încurajându-se reciproc de pe marginea terenului.

Prima ediție a Laver Cup s-a desfășurat pe arena O2  din Praga, Cehia, în septembrie 2017, Echipa Europei triumfând în fața echipei Lumii (15-9). În septembrie 2018, peste 90.000 de fani au participat la Laver Cup la United Center din Chicago, unde Echipa Europei a câștigat turneul pentru a doua oară (13-8).
 
Locația se schimbă de la an la an, turneul desfășurându-se în marile orașe din Europa și restul lumii.

Laver Cup este o inițiativă a TEAM8, Tennis Australia, USTA și Jorge Paulo Lemann și face parte din calendarul turneului ATP. Cupa Laver este susținută de Rolex și de sponsorii globali Credit Suisse și Mercedes-Benz.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL