×

Programe TV -- Data și ora publicării: 07.10.2019 10:55:43

EPIC DRAMA-SERIAL NOU-EXCLUSIV / Epic Drama va difuza din 10 noiembrie serialul dramatic „World on Fire”



București (MEDIA EXPRES) / 7 oct 2019 / Epic Drama a anunțat pentru 10 noiembrie premiera internațională, inclusiv în România, a serialului dramatic în șapte episoade “World on Fire”, produs pentru BBC One (unde a debutat pe 29 septembrie), având în centru poveștile unor oameni simpli din Polonia, Germania, Marea Britanie și Franța de la începutul celui de-al doilea Război Mondial.

„World on Fire” este un serial dramatic de epocă scris de Peter Bowker și filmat în locații din Polonia, Franța, Germania și Marea Britanie, cu mai multe fire narative, care spune povestea celui de-al Doilea Război Mondial prin viața oamenilor obișnuiți din toate taberele acestui conflict global. Prima serie, care cuprinde șapte episoade de câte o oră, se petrece în primul an al războiului, începând cu invazia germană a Poloniei din septembrie 1939 și se încheie cu Bătălia Marii Britanii. Din distribuția serialului fac parte Helen Hunt, câștigătoarea premiilor Oscar și Emmy, Sean Bean, câștigătorul premiului BAFTA și Lesley Manville, nominalizat la premiile Oscar și câștigător al premiului Oscar, alături de actorii polonezi Zofia Wichlacz, Tomasz Kot, Borys Szyc, Agata Kulesza și Tomasz Zietek.

„World On Fire” va avea premiera în Europa Centrală și de Est exclusiv la Epic Drama, în 10 noiembrie, de la ora 21:00 în Croația, Cehia, Ungaria, Macedonia, Serbia și Slovenia, de la ora 22:00 în Turcia, de la ora 22:00 în Bulgaria, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, România și Ucraina și de la ora 21:30 în Polonia.

Seria a fost produsă de una dintre cele mai importante companii de producție din Marea Britanie, Mammoth Screen - o companie ITV Studios, care a mai produs printre altele „Poldark”, „The War of the Worlds” și „Endeavour”.

Epic Drama este o televiziune care aparține Viasat World, unul dintre cei mai mari agregatori de conținut din Europa, pe mai multe „verticale” precum istorie, natură, sport, filme și seriale. Compania este principalul furnizor de filme din Rusia.

Portofoliu de televiziuni liniare și servicii SVOD ale Viasat World cuprinde nouă mărci de filme, trei mărci de divertisment factual (Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature), un brand sportiv (Viasat Sport), două servicii OTT (ViP Play), două televiziuni dedicate serialelor dramatice (Epic Drama, ViP Serial). De asemenea, compania are o prezență globală pe canalele Amazon și operează 24 de televiziuni cu plata și servicii la cerere cu peste 171 de milioane de abonați, în 19 limbi. Epic Drama se distribuie în România pe toate rețelele majore de cablu, satelit și IPTV cu excepția notabilă a platformei de satelit Focus Sat.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL