×

Programe TV -- Data și ora publicării: 15.10.2019 10:59:34

AMC-PROGRAME / Final fulminant pentru serialul The Terror: Infamia, joi, 17 octombrie



București (MEDIA EXPRES) / 15 oct 2019 / Sezonul al doilea al serialului dramatic supranatural ”The Terror: Infamia” se încheie joi, 17 octombrie, cu episodul „Into the Afterlife”, difuzat de AMC de la ora 22:00.

Până la finalul penultimului episod, difuzat pe 10 octombrie, denumit „Come and get Me”, majoritatea personajelor principale ajung într-un loc extrem de periculos: în punctul din New Mexico unde, în iulie 1945, va fi testată bomba atomică. Un final, cu siguranță, fulminant. Totuși, eroii noștri nu știu asta. Și oricum, au de-a face cu o fantomă care le dă de furcă.

În ultimul episod, ce poartă un titlu sumbru, rău-prevestitor, pe măsură ce totul pare pierdut, Henry Nakayama (Shingo Usami) și Asako (Naoko Mori) trebuie să privească în trecut pentru a găsi răspunsuri la zbuciumul din prezent. Chester Nakayama (Derek Mio) și Luz (Cristina Rodlo) se luptă cu identitățile lor în speranța de a-i salva pe cei mai dragi. Amy (Miki Ishikawa) și Yamat-San (George Takei) se luptă din nou să asimileze stilul de viață american.

Sezonul 2 a prezentat momentului istoric al atacului de la Pearl Harbor și consecințele lui asupra unui cartier de imigranți japonezi din California. Micuța comunitate de japonezi de pe Terminal Island este luată pe sus și dusă în Oregon, într-un lagăr de concentrare. Plotul face referire la Ordinul 9066, ce a transformat comunități întregi de japonezi (inclusiv familia actorului vârstnic George Takei) în victime colaterale de război. Japonezi veniți din țara de baștină și copiii lor născuți în America sunt despărțiți unii de alții. Protagonistul, Chester Nakayama (jucat de Derek Mio), este un „nisei”, sau japonez de a doua generație care, după atacul Japoniei asupra SUA, este despărțit de tatăl său și privit cu suspiciune: este, în fond, japonez, iar japonezii sunt inamicul. Riscă să fie acuzat pe nedrept de spionaj. „Infamy excelează în descrierea ororilor pământești”, scria Slant Magazine.

Peste acest plot cu o mare încărcătură dramatică apare și elementul supranatural: când vârstnicii din cartierul japonez aduc vorba despre un spirit din vechime care i-ar fi urmărit din Japonia, tinerii nu iau lucrurile în serios. Dar Chester este urmărit peste tot de o femeie misterioasă (Kiki Sukezane), un spectru metaforic al moștenirii sale etnice și o amintire a „țării de origine”, o entitate care aduce numai moarte. Japonia atacă Statele Unite care declară război la rândul lor și, cu sau fără fantome, personajele vor trece prin drama vieții lor. Înghesuiți într-un lagăr de concentrare, vor da peste un nou fel de spaimă.

”The Terror: Infamia” este o producție a AMC Studios, producătorul executiv fiind Ridley Scott iar consultant și unul dintre actori, veteranul George Takei.

De Halloween, un maraton „Stan Against Evil” la AMC

În perioada 30-31 octombrie, AMC difuzează un Maraton de Halloween cu toate episoadele sezonului doi ale serialului comedie-horror ”Stan Against Evil”. „Maratonul groazei” începe la ora 22:00. Stan Miller (John C. McGinley) este un fost șerif mereu nemulțumit, din Willard’s Mill, orășel construit pe locul unui masacru al vrăjitoarelor, din secolul XVII. În primul sezon, Stan se chinuia să lase puterea în mâinile succesoarei sale, tânăra și atrăgătoarea Evie Barret (Janey Varney). Când realizează că au de luptat cu o legiune dezlănțuită de demoni, cei doi formează o alianță. Cireașa de pe tort este faptul că Stan face un pact secret, pentru a-și readuce la viață soția...

În cel de-al doilea sezon, Stan va face din nou totul pentru soția lui: invocă un demon ca să călătorească înapoi în timp pentru a o salva pe Claire... În această călătorie, se formează o replică malefică a lui Stan. Evie este forțată să meargă și ea înapoi în timp pentru a-l salva pe adevăratul Stan. Sezonul mai aduce, de la episod la episod, copii demonici, victime ale unui letal joc de noroc, plus pe membrele ai unui Consiliu de vrăjitoare.

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. AMC a fost prima televiziune de cablu care a câștigat un premiu Emmy pentru Cel mai bun serial dramatic cu „Mad Men” (2008), apoi a câștigat râvnitul premiu patru ani consecutiv, înainte de a fi câștigat de „Breaking Bad” în 2013 și 2014. Serialele dramatice originale de actualitate la AMC sunt „Fear the Walking Dead”, „Into the Badlands”, „Preacher”, „The Terror”, „NOS4A2”. AMC explorează subiecte originale și propune dezbateri captivante în seriile originale „AMC Visionaries”.

AMC Global, care face parte din AMC Networks International, difuzează filme celebre din fiecare gen și decadă și producții originale, pentru a oferi publicului ceva mai profund, ceva mai variat, ceva mai mult. Postul AMC a creat unele dintre cele mai premiate seriale ale ultimilor 10 ani, care au redefinit producțiile TV dramatice. AMC este distribuit în întreaga Americă de Nord, dar și în alte peste 125 de țări din lume. AMC Global este o destinație de top când vine vorba despre entertainment și este disponibil în HD și SD, pe toate platformele (TV, online, on demand și pe dispozitive mobile).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL