= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.06.2020
Data ultimei ştiri: 05.06.2020 17:47:19
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 _Comunicaţii 05.11.2019 13:26:03
5G-LANSARE-PREMIERĂ / Orange a lansat o ofertă comercială 5G în București, Cluj și Iași
București (MEDIA EXPRES) / 5 nov 2019 / Orange a lansat la 5 noiembrie o ofertă comercială pentru telefonia 5G în București, Cluj și iași, România fiind prima ţară din Grupul Orange în care se lansează servicii 5G.

Punctul de greutate de promovare al noii tehnologii este viteza de download de până la 1.2Gbps, tehnologia introducând în oferta comercială 5G și servicii și produse în exclusivitate: Number Share, eSIM, HD Voice Plus și telefonul Samsung Galaxy S10 5G.

În prezent, reţeaua Orange 5G este disponibilă clienţilor din trei oraşe, oferind viteze maxime de descărcare de până la 1.2 Gbps şi viteze medii de 600 Mbps, capabile să furnizeze utilizatorilor o experienţă similară celei oferite de serviciul de internet prin fibră optică, se mai arată în comunicatul Orange care anunță evenimentul.

5G aduce nu doar viteze superioare tehnologiilor existente, ci şi latenţe reduse. Acestea se traduc printr-un timp de răspuns al reţelei extrem de scăzut, de nivelul milisecundelor și fac posibilă apariţia maşinilor autonome, ce pot comunica între ele în timp real, sau transmisiunea unui concert live prin intermediul ochelarilor VR.

Pentru Orange, aceasta etapă a evoluţiei 5G este rezultatul seriei de teste realizate alături de parteneri strategici. Compania este singurul operator local implicat în standardizarea acestei tehnologii în cadrul a patru proiecte europene majore, contribuind astfel la dezvoltarea şi reglementarea tehnologiei 5G.

Pentru a pune în valoare experienţa 5G, Orange propune utilizatorilor din România un pachet special de servicii şi dispozitive 5G. cu cea mai mare viteză 5G din România, trafic de internet nelimitat, 9.33 GB în roaming SEE pe mobil, apeluri de voce şi SMS-uri nelimitate naţional şi în roaming SEE, acces la conţinut prin serviciul de muzică Deezer şi pachetul de TV mobil Family HD Go la un preț de 25 de euro pe lună.

Telefonul Samsung Galaxy S10 5G este, de asemenea, primul telefon Samsung 5G lansat în România, disponibil exclusiv la Orange, în rate lunare de 47 euro (pentru o perioadă contractuală de 24 de luni).

Serviciul Number Share este lansat în premieră în România alături de ceasul Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE. Number Share permite clienţilor să folosească acelaşi număr de telefon pe mai multe dispozitive, fără a necesita conexiune Bluetooth sau Wi-Fi, inclusiv smartphone sau smartwatch.

Serviciul permite accesarea agendei de contacte, iniţierea şi primirea de apeluri sau pot fi folosite datele mobile direct de pe ceas, total independent de smartphone.

Ceasul Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE este disponibil exclusiv în oferta Orange, cu o rată lunară de 14 euro, achiziţionat împreună cu telefonul Samsung Galaxy S10 5G. De asemenea, acest serviciu poate fi activat împreună cu orice abonament Orange pentru persoane fizice, la un preţ de 2 euro pe lună.

Serviciul eSIM permite clienţilor să se conecteze la rețeaua mobilă Orange fără a mai avea nevoie de o cartelă SIM fizică şi serviciul HD Voice Plus îmbunătățește considerabil calitatea convorbirilor.

“Prin lansarea 5G de astăzi facem un pas important spre următoarea generație de rețele mobile și de servicii ale viitorului. Rețeaua comercială Orange 5G este rezultatul seriei de teste realizate alături de parteneri strategici, precum și al investițiilor constante realizate de Orange România în infrastructură. Astfel, oferim clienților noștri cea mai mare viteză 5G din România și, în exclusivitate, servicii de top - Number Share, eSIM şi HD Voice Plus, ce aduc o experiență de conectivitate completă.” a declarat Liudmila Climoc, Chief Executive Officer Orange România.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.