= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.06.2020
Data ultimei ştiri: 05.06.2020 17:47:19
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 08.11.2019 12:16:14
PRO TV-DACIA-OLTCIT-CURSĂ / Jorge și Cristi Bozgan încing asfaltul pe circuit în emisiunea SuperSpeed la PRO TV
București (MEDIA EXPRES) / 8 nov 2019 / Oltcitul și Dacia au scris istorie pe șoselele din România, iar Bratu și Giurgea, cei doi prezentatori SuperSpeed la PRO TV au reușit să facă o adevărată competiție pe circuit cu cele două, potrivit unui comunicat difuzat de televiziune.

În ediția de săptămâna trecută, la volanul Oltcitului, Costi Diță l-a învins pe luptătorul Cătălin Moroșanu la o diferență de 5 secunde. Însă întrecerea lor nu a trecut neobservată și a stârnit inters în rândul mai multor vedete din România care vor să-și testeze și ele limitele pe circuit și să trăiască senzații tari cu cele două mașini.

Sâmbătă, de la ora 10:30, o nouă luptă auto încinge asfaltul la SuperSpeed la PRO TV. Jorge și Cristi Bozgan vin pregătiti să trăiască cea mai tare senzație pe circuit cu cele două ”bătrâne” ale României. Jorge s-a comportat ca un adevărat pilot de curse la volanul Oltcitului. Cântărețul a împins pedala de accelație până la podea, totul pentru a ieși învingator. “Nu o să am milă!”, i-a avertizat Jorge pe Bratu și Giurgea înainte de a intra în cursă.

Nici Cristi Bozgan nu s-a lăsat intimidat de atitudinea artistului și a demonstrat ce poate sa facă o Dacie cu peste 40 de ani vechime. Rugina și kilometri din bord i-au adus aminte lui Cristi Bozgan ce mașini bune au fabricat românii. “Dacia pe pista este incredibilă. Este mașina visurilor mele.” a spus acesta fascinat de bijuteria din fața lui.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.