= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:09.07.2020
Data ultimei ştiri: 08.07.2020 23:13:54
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 13.11.2019 15:43:18
MINIMAX-PROGRAME / Remake-ul „Denver, ultimul dinozaur” din 18 noiembrie la Minimax
București (MEDIA EXPRES) / 14 nov 2019 / ”Denver, ultimul dinozaur” (2018), seria dedicată copiilor de 4-8 ani care este un remake al animației omonime din anii 1990, vine la Minimax din 18 noiembrie, cu câte două episoade a 11 minute, de luni până vineri, de la ora 16:00.

Totodată, Minimax programează în noiembrie filme de cinema pentru întreaga familie, sâmbăta, de la ora 20:00. Tot sâmbătă, dar pe 30 noiembrie, debutează serialul cu actori „Holly Hobbie”. „Enchantimals” revin cu noi episoade iar „Voltron - aparatorul legendar” aduce un sezon nou.

”Denver”, o producție vestită a anilor 1990, a devenit o legendă pentru o întreagă generație din toată lumea, seria fiind difuzată în 100 de țări. Remake-ul se poate urmări deja în peste 30 de teritorii, Minimax fiind distribuitorul în Europa de Est. Producătorul noului serial, Aton Soumache, relatează: „Denver the Last Dinosaur readuce amuzamentul, personajele memorabile și poveștile care le-au plăcut părinților de azi pe când erau mici, și de care acum se vor bucura împreună cu copiii lor. Noua variantă e o abordare 'proaspătă' a acestui univers, tot pe fundalul plajelor Californiei pe care vor evolua Denver alături de prietenii lui”.

Adresat copiilor între 4 și 8 ani, „Denver, ultimul dinozaur” urmărește aventurile lui Denver, un dinozaur antropomorf crescut de oameni. Acțiunea e plasată în Bones Town, un orășel din sudul Statelor Unite, unde trăiește familia Scott: una neobișnuită, mai ales că unul dintre membrii ei este dinozaurul numit Denver. Care a crescut împreună cu băiețelul familiei, Harry Scott, pentru că ambii sunt născuți în aceeași zi. Alături de 'fratele' său, băiețelul Harry, și de prietenii lor Charlotte (bloggeriță locală) și Dan (un posibil supererou), aceștia fac un îndrăzneț grup autointitulat 'The Dinopals' (Dino-prietenii), care trec prin aventuri incredibile.

Formația numită The Dinopals rămâne, ca în serialul original, o parte centrală a remake-ului. Mai mult, există 13 videoclipuri exclusive de câte 40 de secunde, 100% originale create pentru remake. „Deși desenele s-au updatat cu o generație, noul serial animat rămâne fidel comediei și universului seriei inițiale”, promite producătorul. Inspirat de benzile desenate „Denver, ultimul dinozaur” de Peter Keefe, Denver este un serial francez de animație, o co-producție semnată de ZAG Animation, de ON Kids and Family și PGS Entertainment.

Directorul de creație Nathanael Bronn (creatorul univerului Miraculous) și-a dorit să creeze o formulă și un aer unic care să aducă un omagiu originalului lansat în 1988. Totodată, și-a dorit să întărească aerul copilăresc al seriei, personajele îndepărtându-se de grafica originalului. Culorilor fantastice și dispoziția solară transmit aerul de plajă californiană.

”Holly Hobbie”, cu premiera sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 16:00, este o cântăreață și compozitoare de 13 ani, avându-le alături pe cele mai bune prietene și familia bine închegată, însă ea visează la cum să salveze lumea – chiar dacă misiunea începe în propria ei curte.

Sezonul doi al serialului ”Enchantimals: povești din Everwild” se difuzează la Minimax pe întreg parcursul lunii noiembrie. Enchantimals este un grup de fete adorabile pe care le leagă o prietenie specială de animăluțele lor. Aceste prietene pe jumătate fete și pe jumătate animale trăiesc într-o lume fantastică, plină de distracție și aventuri, în care grija pentru celălalt înseamnă totul!

Pe 16 noiembrie debutează la Minimax sezonul 3 al serialului animat ”Voltron - aparatorul legendar”. Cinci adolescenți nebănuitori, transportați de pe Terra în mijlocul unui război intergalactic în plină desfășurare, devin piloții a cinci lei-roboți în lupta pentru protejarea universului împotriva răului. Doar prin adevărata putere a muncii în echipă pot să-și unească forțele ca să dea naștere mărețului luptător cunoscut sub numele de Voltron.

Minimax este prima televiziune educativă pentru copii din România, care promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor, cu un public țintă format din grupa de vârstă între 2 şi 12 ani. Minimax promovează o politică de programe diferită de celelalte televiziuni specializate, bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.