×

Programe TV -- Data și ora publicării: 19.11.2019 13:03:22

LOOK4K-LICENȚĂ / Clever Media Network va transmite sport cu o imagine mai bună prin LOOK4K



București (MEDIA EXPRES) / 19 nov 2019 / CNA a aprobat la 19 noiembrie schimbarea formatului și denumirii televiziunii Looksport 1 în Look4K, aceasta fiind cea de-a treia televiziune din România care se va folosi formatul cu o rezoluție superioară care este în mod deosebit căutat pentru transmisia programelor sportive.

Look4K va emite prin rețele de comunicații electronice și prin satelit. În cadrul ședinței nu au fost menționate rețelele de cablu pe care se va distribui, fiind cunoscut că formatul 4K are nevoie de un spațiu de transmisie suplimentar față de formatele de calitate inferioară.

Televiziunea este operată de Clever Media Network, care mai deține Look Sport 2, Look Sport 3, Look Plus, Agro TV, LookMedica și Profit.ro.

Programele sportive se văd și online prin serviciul Looksport Live pentru un abonament de 5 Euro+TVA pentru 2 luni, 10 Euro+TVA pentru 6 luni și 15 Euro+TVA pentru un an, conținutul sportiv extern fiind difuzat cu restricție doar pentru teritoriul României.

Potrivit Anuarului Media Expres, compania Clever Media Network a avut în 2018 o cifră de afaceri de 24 de milioane de euro și un profit de peste 800.000 de euro, fiind pe locul 3 și respectiv locul 7 în topurile companiilor de televiziune din România.

Modificarea a fost aprobată în unanimitate de toți membrii CNA prezenți la ședința din 19 noiembrie, Răsvan Popescu, Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu, Nicolae Bălașa, Monica Gubernat, Ramona Sorescu, Orsolya Borsos, Alexandru Kocsis și Dorina Rusu.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL