= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.06.2020
Data ultimei ştiri: 05.06.2020 17:47:19
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 29.11.2019 12:28:29
PRO2-PROGRAME-DECEMBRIE / „Tânăr și neliniștit” revine la PRO 2 cu un sezon în premieră din 16 decembrie
București (MEDIA EXPRES) / 29 nov 2019 / Serialul american „Tânăr și neliniștit” revine la PRO2 din 16 decembrie, de la ora 15:00, cu un sezon în premieră pe micile ecrane din România, potrivit unui comunicat difuzat de Pro TV.

Lansat inițial în 1973, serialul „Tânăr și neliniștit „a devenit un adevărat fenomen, în cei peste 46 de ani de difuzare având peste 11.500 de episoade. Pe 16 decembrie, PRO 2 începe să difuzeze sezonul cu numărul 23, lansat în SUA în anul 2010, acesta fiind difuzat astfel pentru prima oară la o televiziune din România.

În fiecare zi, de luni până duminică, povestea celebrelor familii între care au loc adevărate drame merge mai departe, timp de o oră, de la 15:00.

Serialul a pornit de la povestea a două familii: Brooks și Foster, unii cu o situație materială foarte bună, iar ceilalți nevoiți să trăiască limitat. Ulterior, intriga serialului a fost mutată către familiile lui Victor Newman, John Abbott și Paul Williams. Începând de luni, 15 decembrie, telespectatorii vor afla cum evoluează povestea unora dintre cele mai îndrăgite personaje din istoria serialelor!
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.