×

Programe TV -- Data și ora publicării: 06.12.2019 00:17:42

VIKINGII-HISTORY-PREMIERĂ / Serialul Vikingii revine la HISTORY® pentru al șaselea și ultimul sezon



Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 5 dec 2019 / Al șaselea și ultimul sezon al dramei „Vikingii” a început, în exclusivitate, la HISTORY® cu două episoade, difuzate joi, 5 decembrie, de la ora 21:00, la doar o zi după premiera din Statele Unite și în același timp cu o vizionare specială la Grand Cinema din Băneasa, în prezența a doi actori din serial și a ziariștilor, distribuitorilor și a partenerilor de publicitate din România ai televiziunii.

Evenimentul din 5 decembriie a fost organizat de Tematic Cable - distribuitorul din România și Thematic Channels – agenția care vinde publicitate pe plan local pentru History, evenimentul fiind produs cu participarea agenției Golin. Premiera a fost prezentată de scriitorul și realizatorul de televiziune Radu Paraschivescu.

Cele 20 de episoade ale ultimului sezon Vikingii vor fi difuzate în două părți, ultima urmând să aibă premiera la sfârșitul anului 2020. Printre noutățile acestui sezon se numără și debutul regizoral al actriței Katheryn Winnick, care interpretează și personajul Lagertha.

Sezonul al șaselea continuă imediat după „bătălia dintre cei doi frați”, din care a ieșit victorios Bjorn, devenit un erou pentru oamenii aflați pentru atât de mult timp sub stăpânirea tiranică a lui Ivar Fără-de-Oase. În calitate de nou rege al Kattegatului, Bjorn se străduiește să reinstaureze domnia târzie a tatălui său, însă se confruntă cu tot mai multe dileme, fiind chinuit de ideea că puterea este deasupra moravurilor.

Între timp, Ivar călătorește singur de-a lungul Drumului Mătăsii care îl duce, în cele din urmă, în Rusia. Lagertha are propria agendă - să trăiască o viață mai liniștită și mai ferită de ochii celorlați, în propria fermă.

În acest sezon, vikingii continuă cucerirea Scandinaviei, în timp ce Ubbe (Jordan Patrick Smith, prezent la vizionarea specială de la București din 5 decembrie) și Torvi (Georgia Hirst, prezentă la vizionarea specială de la București) călătoresc în Islanda pentru a descoperi misterul dispariției lui Floki (Gustaf Skarsgard), iar Hvitserk (Marco Ilsø) urmărește vendetta personală împotriva lui Ivar.

Vikingii face parte din seria de producții de succes, apreciate de critica internațională, dar și de publicul din întreaga lume, ale creatorului şi scenaristului Michael Hirst, laureat şi nominalizat la premiile Emmy şi Golden Globe.

Distribuția din sezonul al șaselea include actori cunoscuți precum Katheryn Winnick (Lagertha), Alexander Ludwig (Bjorn), Alex Høgh Andersen (Ivar Fără-de-Oase), Georgia Hirst (Torvi), Jordan Smith (Ubbe) și Marco Ilsø ( Hvitserk).

Primele 5 sezoane ale serialului sunt disponibile în România pentru vizionare nelineară pe Netflix.

Televiziunea HISTORY® se distribuie în 302 milioane de locuinţe din toată lumea, fiind principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL