×

Programe TV -- Data și ora publicării: 06.12.2019 13:58:27

FILME-CRĂCIUN-FILMCAFE / Comedie, fantasy și filme tematice de Crăciun, în decembrie la FilmCafé



București (MEDIA EXPRES) / 6 dec 2019 / FilmCafé difuzează producții tematice, comedii trăsnite și basmele Fraților Grimm într-un pachet dedicat sărbătorilor de la finalul anului, inclzând filmul „Noël” (2004), cu Alan Arkin, Penélope Cruz, Susan Sarandon și Paul Walker, “Crăciunul cu familia Krank” (2004), cu Tim Allen și Jamie Lee Curtis, “Frații Grimm” (2005), cu Matt Damon și Heath Ledger, „Profesorul trăsnit” cu Eddie Murphy și filme cu Bud Spencer și Terence Hill.

Seria începe cu „Noël” / “Crăciun” (2004), cu Penélope Cruz, Susan Sarandon de vineri, 6 decembrie, de la ora 15:15 și în reluare.
O distribuție de primă mână își unește eforturile pentru această colecție de povești intersectate, avându-i în centru pe câțiva newyorkezi singuratici care se trezesc că au nevoie unul de altul, chiar de ajunul Crăciunului.

Susan Sarandon o interpretează pe Rose, o văduvă care petrece prea mult timp la patul de spital al mamei sale cu Alzheimer. Robin Williams e un tip misterios care, mai târziu, o împiedică să sara în East River. Între timp, Nina (Penelope Cruz) e sătulă de crizele violente de gelozie ale iubitului său polițist, Mike (Paul Walker) și rupe logodna. Un chelner obsesiv și cam bătrâior e convins că Mike e reîncarnarea soției sale moarte, în timp ce - în altă poveste - un tânăr tulburat (Marcus Thomas) încearcă să-și fractureze mâna ca să poată participa la petrecerea de Crăciun de la spitalul de urgențe.

Frații Grimm (2005), cu Matt Damon, Heath Ledger este programat duminică, 15 decembrie, de la ora 19:40 și vineri, 20 decembrie, de la ora 16:55.

Au fost odată ca niciodată doi frați, foarte îndrăzneți, dar cu firi diametral opuse - cinicul Will și visătorul Jacob - care au devenit cunoscuți în lumea întreagă drept Frații Grimm. Multe dintre renumitele lor basme, cum ar fi „Albă ca Zăpada”, „Scufița Roșie”, „Hansel și Gretel”, se împletesc minunat în poveste, iar Frații Grimm sunt nevoiți să se confrunte cu toată imaginația căreia i-au dat viață în această bătălie epică între fantezie și realitate.

Vizionarul Terry Gilliam realizează un film de aventuri cu legendarii frați povestitori, față în față cu un sat blestemat, în care cele mai sălbatice și mai fabuloase fantezii devin... realitate.

“Profesorul trăsnit” / “ The Nutty Professor” (1996), cu Eddie Murphy este programat duminică, 22 decembrie, de la ora 20:05.

Un profesor de chimie supraponderal şi - în consecinţă - nefericit testează pe propria piele o combinaţie de substanţe care-l ajută să se transforme instantaneu într-o persoană slabă. Dar serul are şi părţile lui proaste. Sherman devine unul dintre cei mai arătoși bărbați din campus, gata să cucerească orice femeie. Mai mult decât atât, profesorul constată cu bucurie că întreaga lui viață se schimbă în bine, ironiile usturătoare ale tuturor colegilor dispar ca prin farmec, iar el poate experimenta lucruri pe care înainte nici nu îndrăznea să le viseze. Unul dintre aceste lucururi este să-i facă avansuri noii lui colege, avansuri la care profesoara Carla Purty (Jada Pinkett Smith) răspunde cu bucurie. Din păcate însă, noua lui viață poate înceta oricând, pentru că elexirul este o substanță instabilă, iar efectul lui poate dispărea în orice secundă.

„Crăciunul cu familia Krank” (2004), cu Tim Allen, Jamie Lee Curtis este programat luni, 23 decembrie, de la ora 17.15.

Filmul din 2004 are o coloană sonoră remarcabilă. The Raveonettes semnează The Christmas Song, iar clasicul de Crăciun al The Ramones „Merry Christmas” („I Don't Want To Fight Tonight”) deschide coloana sonoră. Filmul este adaptarea bestseller-ului lui John Grisham, „Skipping Christmas”. Când fiica lor Blair sună în Ajunul Crăciunului pentru a anunța că vrea să facă o vizită surpriză împreună cu logodnicul ei, familia Krank are 12 ore la dispoziție pentru a face un miracol și a se aduna împreună cu vecinii pentru a petrece mai mult ca niciodată!

„Profesorul trăsnit și Clanul Klump” (2000), cu Eddie Murphy va fi difuzat duminică, 29 decembrie, de la ora 20.

Iubărețul Sherman crede că a scăpat de alter-egoul său, Buddy Love, dar acesta încearcă să-și facă din nou simțită prezența. Făcând tot posibilul să-l păstreze pe Buddy îngropat în subconstient, corpolentul și timidul profesor este îngrozit de ceea ce i se întâmplă - prin niște izbucniri total nepotrivite înfățișarea lui se schimbă - amenințându-i astfel planurile de căsătorie cu colega lui Denise Gaines (Janet Jackson).

„Crăciun în vestul sălbatic” (1994), cu Bud Spencer și Terence Hill este programt de Crăciun, miercuri, 25 decembrie, de la ora 16.10.

Povestea a doi frați, Moses și Travis, ambii vânători de recompense însă cu metode diferite de a acționa, care caută criminali scăpați de lege în Vestul Sălbatic. Aceștia nu se împăca deloc bine unul cu altul, însă cu ocazia Crăciunului ei trebuie să se obișnuiască unul cu altul întrucât vor porni împreună spre casa mamei lor, unde vor sărbători în familie.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL