×

Programe TV -- Data și ora publicării: 10.12.2019 15:38:36

DIGI SPORT 1-MECI-UEFA EUROPA LEAGUE / Digi Sport 1 transmite în direct meciul decisiv CFR Cluj - Celtic Glasgow



București (MEDIA EXPRES) / 10 dec 2019 / Digi Sport 1 transmite în DIRECT meciul CFR Cluj - Celtic Glasgow, joi, 12 decembrie, de la ora 19:55.

Partida va fi comentată de George Dobre şi Dan Ștefănescu, iar reporterii Paul Andone și Elsion Vaso vor transmite în direct, de la fața locului, care este atmosfera pe stadionul CFR Cluj. Discuțiile dinaintea meciului, la Euro Fotbal, vor fi conduse de realizatorul Radu Naum care îi va avea invitați în platou pe Narcis Răducan și Florin Bratu, iar concluziile întâlnirii dintre cele două echipe vor fi trase de realizatorul Vali Moraru, în studioul Euro Fotbal, care îi va avea invitaţi în emisiune pe Ilie Dumitrescu, Gabi Balint și Radu Paraschivescu.

Televiziunile Digi Sport vor transmite joi, în direct, și alte meciuri din cadrul UEFA Europa League, de la aceeași oră, 19:55. Dintre acestea, Rennes - Lazio, de pe Digi Sport 2, poate fi important în ecuația calificării echipei lui Dan Petrescu în primăvara europeană.

Meciurile pot fi văzute live și pe Digi.Online doar de către utilizatorii aflați pe teritoriul României.

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și Europa. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal și Formula 1.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele românce.

Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunea de știri Digi24, Digi 4K, Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și radio Pro FM, Digi FM și Dance FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL