×

Programe TV -- Data și ora publicării: 18.12.2019 16:00:46

PRO TV-AR-PREMIERĂ / Pro TV anunță o premieră tehnologică într-un show TV din România: folosirea realității augmentate în finala „Vocea României”



București (MEDIA EXPRES) / 18 dec 2019 / Pro TV a anunțat o premieră pentru show-urile TV de divertisment din România, folosirea unor elemente de realitate augmentată (AR) în finala „Vocea României” de vineri, 20 decembrie.

Cele patru momente de realitate augmentată sunt furnizate cu ajutorul companiei de tehnologie VIZRT, fiind incluse în timpul evoluțiilor individuale ale celor patru finaliști: Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian.

„Pentru prima dată într-o finală live de Vocea României o să folosim “augmented reality”. Mai exact, o să combinăm modele 3D și animații, totul suprapus live cu ajutorul VIZRT peste scena în care vor cânta cele mai bune voci din acest an. Tot procesul a fost foarte interesant și sperăm ca telespectatorii să se bucure de ceva cu totul neașteptat. Trebuie spus că spectacolul este construit special pentru cei de acasa și doar ei o să vadă acest show unic”, a declarat Vasile Alboiu, directorul de Creație al PRO TV.

Emisiunea este programată vineri 20 decembrie, de la 20:30.

Vizrt este o acronimul de la numele în limba engleză "Visualization in Real-Time". Compania norvegiană cu acest nume a fost înființată în 1997 și este specializată în realizarea de software pentru producția, managementul și distribuția de conținut digital în industria de media. Marea majoritate a televiziunilor internațional mari dar și televiziunile naționale din România folosesc AR în cadrul transmisiilor sportive și în timpul emisiunilor de știri.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL