×

Programe TV -- Data și ora publicării: 27.12.2019 15:48:31

EUROSPORT-DISCOVERY-TELEKOM-EXIT / Pachetul Discovery-Eurosport-TLC-Travel Channel iese din distribuția Telekom și Nextgen de la 1 ianuarie



București (MEDIA EXPRES) / 27 dec 2019 / Eurosport nu se va mai distribui prin Telekom și Nextgen de la 1 ianuarie 2020 potrivit unui anunț al televiziunii pe Facebook, prilej cu care îndeamnă telespectatorii să sune la distribuitori și să le ceară includerea în grilă. În replică, tot pe Facebook, Telekom încearcă să le explice abonaților că există destule televiziuni în grilă care să satisfacă nevoile de competiții sportive.

“Ne pare rău să vă informăm că, începând cu 1 ianuarie, Premier League, cel mai tare campionat din lume, nu mai este disponibil în rețelele voastre”, se arată în mesajul Eurosport către telespectatori. „În ciuda eforturilor noastre pentru a încheia un nou acord cu Telekom, operatorul a refuzat o nouă înțelegere. Astfel, din nefericire, Arsenal - Manchester United, dar și celelalte meciuri din Premier League de anul viitor, nu vor mai putea fi urmărite de voi. Pentru a continua să aveți acces la conținutul nostru, vă sfătuim să contactați operatorul Telekom prin Call Center la 021.404.1234 / 0766.12.1234 sau pe canalele lor oficiale de comunicare online.”

Mesajul publicat pe 27 decembrie în jurul orei 14.00 a strâns în aproximativ o oră peste 88 de comentarii și 20 de distribuiri, o parte dintre comentarii fiind critice la adresa Telekom și amenințând cu renunțarea la abonament, altele însă fiind critice la adresa creșterii prețurilor de distribuție pe care televiziunile le cer.

Ca răspuns la mesajul Eurosport, Telekom Romania a publicat pe Facebook un mesaj în care arată că a purtat „numeroase negocieri cu Discovery în încercarea de a ajunge la un acord de retransmisie. Condițiile financiare impuse de Discovery au făcut imposibil să ajungem la acest acord, astfel încât Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel vor fi eliminate din grila Telekom”.

Telekom regretă situația și asigură clienții că noile televiziuni incluse în grilele Telekom: National Geographic (National Geographic SD şi HD, National Geographic Wild SD şi HD şi National Geographic People) Docubox, Viasat HD (Viasat Explore HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD), televiziunea de lifestyle Travel XP, televiziunile de sport Fight Box, Look Sport 2 şi Look Sport 3, televiziunea de ştiri Euronews şi televiziunea de filme şi seriale Timeless Drama Channel (TDC), „prin varietatea continutului, acopera nevoia telespectatorilor de a urmari noi show-uri si documentare, programe de lifestyle, competitii sportive indragite, filme si stiri despre viata sociala, politica, economica si culturala din Europa”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL