= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:09.07.2020
Data ultimei ştiri: 08.07.2020 23:13:54
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 11.01.2020 13:07:26
TV PAPRIKA-PRĂJITURI-PREMIERE / TV Paprika difuzează mai multe emisiuni despre prăjituri în ianuarie
București (MEDIA EXPRES) / 10 ian 2020 / TV Paprika își îndulcește telespectatorii cu cele mai fine deserturi, programând în ianuarie două seriale culinare în care se gătesc preponderent prăjituri, potrivit unui comunicat difuzat de televiziune.

Un nou sezon, cu numărul 11, al serialului culinar „Martha Stewart – Lumea prăjiturilor” este difuzat de TV Paprika din 11 ianuarie, de la ora 15. Prezentatoarea arată pe parcursul celor 13 episoade a 30 de minute cum se folosesc merele, lămâile, cocosul, rubarba, strugurii, fructele de pădure în prepararea diferitelor deserturilor.

Televiziunea difuzează din 21 ianuarie și un nou sezon al seriei gastronomice „Delicii din Cehia cu Vendy și Adam”. Vendy este o bucătăreasă experimentată, care prezintă cu umor câte ceva din savoarea Cehiei, alături de ajutorul ei, Adam - un aspirant în ale gătitului, mare iubitor de prăjituri.

“Martha Stewart – Lumea prăjiturilor” /” Martha Bakes” S11 (13x30min)
Premiera: 11 ianuarie, ora 15:00
Martha Stewart împărtășește cele mai bune sfaturi și metode telespectatorilor, încurajându-i să pregătească acasă deserturi și prăjituri delicioase. Alături de prăjiturile clasice și moderne ale lui Martha, puteți descoperi și rețetele sale preferate pentru micul dejun, budinci și prăjituri.

“Delicii din Cehia cu Vendy și Adam” / “Nicely Czech With Vendy And Adam” S2 (12x30min)
Premiera: 21 ianuarie, ora 12:00
Feluri ingenioase, gusturi clasice: dacă Vendy își ia lingura în mână, cu siguranță nimeni nu va rămâne înfometat. Gospodina pricepută are și un ajutor, pe Adam. Chiar dacă acesta e amator în bucătărie, pare a fi un ucenic zelos. Cu gătitul, nici distracția nu lipsește, deoarece bucătăria este plină nu numai de mirosuri plăcute, ci și de hohote de râs!

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.