×Timp liber -- Data și ora publicării: 23.01.2020 14:51:09

FISHING & HUNTING EXPO / Televiziunea Fishing & Hunting organizează ediția a 5-a a expoziției F&H Expo la 6-9 februarie la RomexpoBucurești (MEDIA EXPRES) / 23 ian 2020 / Televiziunea Fishing & Hunting a anunțat organizarea celei mai mare expoziții dedicată pasionaților de pescuit, vânătoare și outdoor din România, Fishing& Hunting Expo, ediția a cincea, în perioada 6-9 februarie 2020, în cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilionul B2.

Anul acesta Fishing & Hunting Expo pune la bătaie un autoturism Peugeot 301 la super-tombola expoziției, care poate fi câștigat de oricare vizitator de peste 18 ani cu bilet sau abonament care completează biletul de tombolă.

Biletele costă 30 de lei pentru adulți, 15 lei pentru copiii între 7 și 14 ani și pensionari, abonamentul pentru 2 zile preț întreg costă 50 de lei, un abonament pentru 4 zile 90 de lei și un abonament pentru familie costă – 70 de lei.

Programul de vizitare al expoziției este de joi până sâmbătă între orele 10:00 și 18:00, respectiv duminica între 10:00 și 15:00. Primii 2.000 de vizitatori plătitori din fiecare zi vor primi cadou câte o șapcă. Biletele pot fi de asemenea cumpărate online în rețeaua myticket.ro și entertix.ro, unde există și mai multe variante de abonamente disponibile, inclusiv cadouri garantate.

Ediția a cincea F&H Expo aduce în expoziție companii din Africa de Sud, Bulgaria, Cehia, Germania, Marea Britanie, Slovacia, Slovenia, Ungaria și România, demonstrând că evenimentul a devenit o realitate din ce în ce mai stabilă în peisajul de nișă al pescuitului, vânătorii și petrecerii timpului în natură.

Fishing & Hunting Expo se desfășoară pe o suprafață de peste 11,500 mp. În centrul pavilionului va fi amplasată scena și piscina pentru prezentări și demonstrații, dar și simulatoare de pescuit, un photobooth tematic, un cocktail bar, un loc de joacă pentru copii, spații destinate pentru socializare și alte atracții.

Pescarii, vânătorii și iubitorii de activități outdoor pot găsi în cadrul F&H Expo echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit, armament și îmbrăcăminte pentru vânătoare, bărci și alte tipuri de ambarcațiuni, standurile asociațiilor de pescari și cluburilor de pescuit sportive, ghizi de pescuit și vânătoare, standurile unor bălți, lacuri și alte destinații de pescuit și vânătoare, pensiuni din destinațiile de pescuit sportiv din România etc.

La scena amplasată central vor avea loc workshop-uri de pescuit prezentate de unii dintre cei mai titrați pescari din România și din străinătate, presărate cu momente de șoimărit, muzică și o defilare cu dresaj canin.

Nu vor lipsi restaurantele tradiționale cu mâncare pescărească și vânătorească de pe platforma exterioară a Pavilionului B2 – Aleea Negustorilor, dar și expozanții cu brânzeturi fine, delicatese vânătorești și pescărești de la interior.

Organizatorul Fishing & Hunting Expo, The Fishing & Hunting Channel este o televiziune unică în Europa Centrală și de Est, care promovează prin emisiunile sale de pescuit, vânătoare, outdoor și cooking respectul pentru natură și animale precum și un stil de viață sportiv și sănătos pentru profesioniști, pentru amatori, dar și pentru întreaga familie.

The Fishing & Hunting Channel încearcă să militeze și să educe publicul telespectator că peștele și vânatul trebuie respectat și ocrotit. Nu de puține ori televiziunea s-a implicat în campanii de sesizare a braconajului către forurile și instituțiile specializate, iar fiecare emisiune difuzată încearcă să explice oamenilor regulile pescuitului sportiv, în sistem” Catch& Release”, precum și ocrotirea vânatului tânăr și sănătos.

The Fishing & Hunting Channel s-a lansat din anul 2004, emite în șase limbi străine, la calitate Full HD, 24 ore/7 zile pe săptămână, ajungând la o distribuție în 9 țări din Europa pentru 15 milioane de locuințe.

Jurnaliștii care doresc acreditare pentru Fishing & Hunting Expo pot accesa: http://fishingandhuntingexpo.ro/acreditari-media unde se află toate informațiile necesare înscrierii.
(MEDIA EXPRES)

Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
IBC2022 advertising for the live event in Amsterdam Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2021-2022 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Nu e nevoie să ne credeți, dar citiți aici probabil prima știre online publicată de mediaexpres.ro în anul 2001: Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.
Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL