Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:14.08.2020
Data ultimei ştiri: 13.08.2020 16:21:43
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 __Televiziune 10.02.2020 18:37:48
TV PAPRIKA-EMISIUNI NOI / Piețele colorate din Australia și secretele tortului perfect la TV Paprika
București (MEDIA EXPRES) / 10 feb 2020 / TV Paprika difuzează noua emisiune din Australia: “În piaţă cu Ainsley” / ”Ainsley's Market Menu”, în fiecare zi a lunii februarie, de la ora 18:00 și - în reluare - de la ora 24:00.

Matinalul chief Ainsley Harriott se instalează în piață la răsărit și - echipat cu doar câteva oale și tigăi - are doar câteva ore la dispoziție ca să studieze piața, să găsească ingredientele și să creeze mâncăruri rapide și gustoase la standul său, cu care să-i fascineze pe localnici la ora prânzului. Inspirându-se din specificul locului, Ainsley împinge granițele culturii locale pentru creații culinare inventive.

În Global Food Market din orașul Logan, Ainsley îl aniversează pe Ram, un producător local în vârstă de 85 de ani, cu un meniu în care preparatul de bază este chiar tărtăcuța, ingredientul comercializat de acest producător. Meniul e îmbogățit cu broască țestoasă servită pe un pat de tapioca.

În Tasmania, Ainsley vizitează celebra piață Salamanca, unde e inspirat de diversitatea de legume și fructe, astfel încât face o salată cu legume la grătar, brânză suculentă și nuci murate. La forfota din „Friday Foragers Market”, Ainsley vine cu o ofertă ușoară pentru localnici - stridii de la producătorii autohtoni, asezonate cu frunze de amarant, brânză adusă de distribuitorii locali din regiunea Caprino (Verona, Italia) şi coptură din aluat dospit.

Din 24 februarie, încă o nouă emisiune își face loc în grila TV Paprika: „Deserturi de vis” (“Sweet Baking”), difuzată de la ora 17:45. Pe parcursul celor 16 episoade, telespectatorii vor afla secretele unui tort perfect de la Agata și Małgosia. Să prepari un tort perfect nu e chiar simplu, ci necesită multă imaginație și răbdare, pe lângă cunoașterea profundă a secretelor profesionale. O primă dezvăluire este aceea că torturile trebuie să fie personalizate și potrivite stilului evenimentului.

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este singura televiziune dedicată gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay şi Nigella Lawson – îşi demonstrează măiestria la TV Paprika.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.