×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 24.02.2020 15:11:31

FIBRĂ OPTICĂ-CONFERINȚĂ / Asociația de Fibră Optică din România organizează a cincea ediție „Romanian Fiber Optic Conference 2020”



București (MEDIA EXPRES) / 24 feb 2020 / Romanian Fiber Optic Conference 2020 / Conferința de Fibră Optică România 2020 cu titlul “Uderground fiber optic networks = future?” / „Rețelele de fibră optică subterane = viitor?” se va desfășura la 4 martie la Radisson Blue în București, în organizarea Asociației de Fibră Optică din România (AFOR).

Conferința este însoțită de o expoziție la care participă firmele care sunt și sponsorii evenimentului: ATL Electronic, Camusat, Celesta Comexim, Dura-line, Micos, Nestor Cables, Netcity Telecom, Connexion Group, Prysmian Group, Reco Production LTD, Reichle & De-Massari, Telegrup, Teledatanet și V-Fiber Solutions.

În prima parte a Conferinței vor vorbi Sorin Bogdan, președinte AFOR, Kees de Waard, Președinte FTTH Council Europe, Stefan Carlsson, CTO la STOKAB Stockholm, Florin Dragomir, Șef Departament Reglementare Tehnică ANCOM, Adrian Răcășan, CEO al Netcity Telecom și Emil Grecu, CTO la RCS & RDS.

În a doua parte a evenimentului vor susține prezentări Dr. Hans – Werner Wilk – Sales Director Eastern Europe la EMTELLE - ”New solutions reduce your installation costs and time to plan and build fiber optical networks”, Dmitry Pyatnitsa, Regional Sales Manager la FREMCO – “New opportunities for FTTH rollout with Fremco products”, Hristo Krilchev, Director la Reco Production LTD – ”Camin Modular pentru Telecomunicații”, Cezar Lovin – Manager pentru România la Reichle & De-Massari, Lako Peter – CEO la ATL Electronics, Pavel Schuster – Chief Export Manager la MICOS TELCOM s.r.o., Jiri Vyslouzil – International Sales Account Manager la MICOS TELCOM s.r.o., Virginia Zetu – CEO la V-Fiber Solutions și Marian Panait – City Manager al stațiunii Sinaia.

Pentru prima oară în istoria Conferinței de Fibră Optică România, aflată la cea de-a 5-a ediție, organizaatorii vor acorda premiile „Romanian Fiber Optic Awards 1st Edition”: „Fiber Optic Networks” – cel mai bun proiect 2019, „Fiber Optic active networks” – dispozitivul activ pentru fibră optică din 2019, „Education on Fiber Optic in Romania” – proiectul sau cursul de fibră optică cu cel mai mare impact pe piață, „Young talents in fiber optic from Romania” – unui tânăr implicat în proiecte de fibră optică și „Expat of the year in fiber optic” – unei persoane din străinătate care trăiește în România și lucrează în industrie.

Biletele individuale pentru accesul la Conferință costă 399 de lei + TVA sau este gratuit pentru invitații sponsorilor și a expozanților.

AFOR este o asociație profesională care include companii ce folosesc fibra optică, operatori, producători de cabluri, accesorii și echipamente pentru fibră optică, proiectanți, consultanți, furnizori de servicii, dezvoltatori / operatori de infrastructură de fibră optică, dar și profesori, asistenți universitari și alți specialiști care lucrează în domeniu.

În 2015, AFOR a reușit să introducă meseria de jonctor cu fibră optică în COR, cod 7742215 și organizează constant cursuri dedicate pentru construcția și exploatarea rețelelor de fibră optică. Asociația are 14 membri cu o cifră de afaceri cumulată de peste 10 miliarde de euro și peste 31.000 de angajați.

Partenerii Conferinței sunt: Fiber to The Home, IOT Day, Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate, ASRO, INTERLAN Internet Exchange, Trenchless Romania și ANCOM. Media Expres este partener media al evenimentului.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL