×

Programe TV -- Data și ora publicării: 25.02.2020 17:15:15

MINIMAX-SERIAL-PREMIERĂ / Minimax difuzează serialul cu aventurile bebelușului spion „The Boss Baby” din 2 martie



București (MEDIA EXPRES) / 25 feb 2020 / Sezonul 1 al serialului DreamWorks „Bebe Șef: Înapoi la treabă” (2018) va avea premiera luni, 2 martie, de la ora 19:30, pe Minimax. Câte un episod de 30 de minute din „Bebe Șef: Înapoi la treabă” va fi difuzat de luni până duminică, de la ora 19.30.

Serialul continuă aventurile din lungmetrajul de animație nominalizat la Oscar și Globurile de Aur în 2018, ”Bebe Șef: Cine-i șef acasă?”, fiind un omagiu adus ideii de fraternitate. Bebe Șef îi invată pe micii telespectatori niște lecții valoroase despre ceea ce este cu adevărat important într-o familie, iar prezentarea evenimentelor din perspectiva fratelui cel mare, aduce multă emoție poveștii.

Cu acțiunea plasată după evenimentele din film, în „Bebe Șef: Înapoi la treabă” cei doi frați vor avea parte de noi provocări. O aventură nebunească ia naștere când cei doi parteneri se pregătesc să contracareze o adevărată intrigă ce implică o bătălie memorabilă între pisici și bebeluși, ambele tabere luptând pentru dragostea adulților.

Micii telespectatori vor fi cu totul absorbiți într-o misiune secretă care implică giumbușlucurile spionului de elită, iar părinții vor fi mișcați de eforturile echipei lui Bebe Șef de a împiedica acțiunile pisicilor în a se insinua în sânul familiilor, pentru a le câștiga dragostea. În primul sezon al serialului, Boss Baby mai are un adversar de temut - în persoana lui Mega Fat CEO Baby-care vrea să îl facă pe eroul nostru să își piardă slujba din cadrul organizației Baby Corp.

Inspirată de cea mai bine vandută carte de ilustrații a Marlei Frayee, această comedie plină de acțiune vine de la studioul filmelor ”Shrek”, ”Kung Fu Panda” și ”Madagascar”.

În lungmetrajul de animație aflăm că neobișnuitul bebeluș, Bebe Șef, ajunge acasă la Tim într-un taxi, purtând un costum și vorbind cu voce de adult. Eram înduioșați de Tim pentru că se simțea de parcă părintii lui nu vor fi capabili să-l iubească ca înainte de apariția mezinului. Rivalitatea dintre cei doi frați dispare de îndată ce Tim descoperă că Boss Baby este, de fapt, un spion sub acoperire aflat într-o misiune secretă, și doar el îl poate ajuta.

În serial, situațiile de familie abordate vor fi înțelese mai bine de copiii care au depășit perioada grădinței, însă și pentru cei mai mici există momente frumoase – e vorba de legătura ce se creează între neobișnuitul bebe și fratele său mai mare. Cei mai mari vor înțelege că iubirea părintilor nu este limitată și că a face echipă cu un frate sau o soră poate fi un lucru minunat și unic. Unii telespectatori vor simți că retrăiesc clipele speciale ale copilăriei, iar părintii își vor aminti momente dragi din viața alături de mititeii lor. Cu siguranță cei mici vor fi stimulați de mesajul pozitiv ce îi învată să transforme într-o poveste frumoasă orice provocare și le directioneză sentimentele spre un comportament altruist, axat pe ideea de familie și de iubire din cadrul acesteia.

Minimax este prima televiziune educativă pentru copii din România, ce promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Minimax se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani și promovează o politică de programe diferită de celelalte televiziuni pentru copii, bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică. Televiziunea face parte din portofoliul AMC.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL