×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 03.03.2020 16:35:25

PRO TV-EMISIUNE ONLINE / PRO TV difuzează exclusiv online „Doctor de bine!” cu medici specialiști din domeniul pediatriei



București (MEDIA EXPRES) / 3 mar 2020 / PRO TV a lansat din ultima săptămâna a lunii februarie o emisiune exclusiv online, „Doctor de bine!”, cu difuzare în fiecare miercuri, de la ora 11:00, moderată de jurnalista Liliana Curea, care prezintă subiecte din domeniul pediatriei alături de medici cu experiență.

Difuzarea exclusiv online a acestei emisiuni scutește PRO TV de complicațiile unui Cod al audiovizualului care are nenumărate prevederi restrictive legate sfaturile privind tratamentele medicale în audiovizual, protecția minorilor dar și publicitatea la medicamente și prezența medicilor în emisiuni.

Emisiunea digitală poate fi urmărită pe site-urile stirilePROTV.ro și protvplus.ro, dar și pe https://www.facebook.com/StirileProTV/ și https://www.youtube.com/channel/UCEJf5cGtkBdZS8Jh2uSW9xw.

“Am întâlnit mulți oameni care ajung în fata medicului și spun: cred că am boala X, pentru că am citit eu pe internet și am văzut că astea sunt simptomele. Din păcate, se aplică uneori și în cazul celor care au copii. Sunt foarte multe grupuri de părinți unde se discută inclusiv problemele de sănătate și alegerea unui tratament sau altul. Aceste grupuri sunt utile în anumite situații, dar nu atunci când trebuie pus un diagnostic. Oamenii trebuie să înțeleagă un lucru foarte simplu: doar doctorul este în măsură să îți spună ce problemă de sănătate ai tu sau copilul tău și ce tratament trebuie urmat, nu internetul, nu vecina sau prietenii. Doctor de bine! își propune să aducă în fața părinților medici foarte bine pregătiți, care să raspundă tuturor întrebărilor pe care le au în legătură cu problemele de sănătate care pot apărea în cazul celor mici. Vom avea în fiecare săptămână un specialist cu care vom discuta situații obișnuite sau mai puțin obișnuite, boli cunoscute sau care apar mai rar. Ne va spune când trebuie să se alarmeze părinții și cum pot rezolva lucrurile fără a-l duce pe cel mic la spital. Și, mai ales, cum să nu intre în panică, indiferent de situație”, a spus Liliana Curea despre emisiunea sa.

Miercuri, 4 martie, de la ora 11:00, Liliana Curea o va avea invitată pe Gabriela Bar, de la Institutul Pentru Sănătatea Mamei și Copilului. Dr. Gabriela Bar este medic primar pediatru, șefa Compartimentului de Primiri Urgențe din cadrul INSMC.

„Doctor de bine! este un proiect adaptat realității zilelor noastre, când oamenii își iau informațiile din mediul online. Tocmai de aceea, vrem să aibă acces la informații și sfaturi corecte, de la persoane specializate și în măsură să le ofere”, spune Liliana despre a doua ediție a emisiunii.

Jurnalista PRO TV și invitata sa vor discuta despre subiecte de actualitate în această perioadă: gripa sezonieră și coronavirus. Ce atitudine au părinții? Cer mai multe informații sau clarificări? Ce situații sunt întâlnite la urgențe? Cât de important este medicul de familie?

De asemenea, cele două vor discuta și despre un alt subiect relevant: care sunt bolile care sunt specifice perioadei de primăvară, iar părinții vor putea afla care sunt semnele la care să acorde mai multă atenție. Toți cei care au întrebări referitoare la subiectele abordate le pot scrie la comentariile emisiunii live de pe Facebook, iar Liliana și invitata sa vor răspunde punctual.

În prima ediție a emisiunii, jurnalista Liliana Curea l-a avut ca invitat pe medicul pediatru Mihai Craiu și au discutat despre protejarea copiilor de bolile sezoniere. Discuția a făcut ca emisiunea să aibă peste 325.000 reach pe pagina de Facebook Știrile PRO TV. Pe stirileprotv.ro, protvplus.ro și pagina de YouTube Știrile PRO TV au fost înregistrate peste 52.000 de vizualizări ale primei ediții.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL