×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 09.03.2020 16:15:51

FILMBOX PREMIUM-TELEKOM-DIFUZARE / FilmBox Premium intră din martie în toate rețelele Telekom România



București (MEDIA EXPRES) / 9 mar 2020 / SPI FilmBox și Telekom România au semnat extinderea parteneriatulu pentru includerea televiziunii de filme FilmBox Premium în toate rețelele Telekom prin tehnologiile DTH, IPTV și DVBC, potrivit unui comunicat difuzat de SPI International.

„Suntem încântați să putem îmbunătăți experiența de vizionare a filmelor at-home pentru publicul român prin parteneriatul cu unul dintre jucătorii importanți din regiune, Telekom România”, a declarat Tamas Fülöp, director regional de operațiuni la SPI International. „Prin acest acord, iubitorii de filme de toate vârstele vor putea să se bucure pe FilmBox Premium de sute de ore de filme apreciate de critici, în care joacă vedete de talie mondială”, a continuat Fülöp.

FilmBox Premium este televiziunea premium a SPI/FilmBox și transmite cele mai noi pelicule de succes, filme premiate la nivel mondial și realizări celebre de la Hollywood, cu cele mai populare vedete.

În lunile următoare, cele mai importante titluri ale televiziunii FilmBox Premium includ: “Spiritul din cochilie” (“Ghost in the Shell”), bazat pe benzile desenate cu același nume și care o are ca protagonistă pe actrița nominalizată la Oscar Scarlett Johansson; drama de science-fiction “Cercul” (“The Circle”), cu Emma Watson și câștigătorul premiului Oscar Tom Hanks și o listă de filme premiate, cum ar fi “Star Trek: Dincolo de infinit!” (“Star Trek Beyond”), “Secretul” (“The Secret in Their Eyes”) și “Marioneta” (“The Ghost Writer”).

 „FilmBox Premium este una dintre cele mai importante televiziuni de filme și suntem fericiți că am inclus-o în grila noastră, oferind acum clienților noștri filme de care se vor bucura cu siguranță. SPI International și Telekom România au construit un parteneriat solid de-a lungul anilor, care ne ajută să ne menținem clienții fericiți și să le satisfacem mereu dorința de conținut nou, de cea mai bună calitate”, a declarat Andreas Elsner, Chief Commercial Officer, Residential Segment, Telekom România.

Telekom România difuzează deja trei televiziuni din portofoliul în creștere al SPI / FilmBox, inclusiv Timeless Drama Channel (TDC), dedicat filmelor turcești, care ajunge acum în 5 milioane de case din 14 țări. Celelalte televiziuni oferite prin platformele operatorului sunt DocuBox - care difuzează o colecție de documentare premiate despre diferite culturi și minunile lumii noastre, și FightBox, care oferă evenimente în direct cu sporturi de luptă și arte marțiale mixte din întreaga lume.

SPI International este o companie globală media care operează 40 de televiziuni pe șase continente. SPI este unul dintre cei mai mari agregatori de conținut Ultra HD autohton din lume, iar FilmBox este televiziunea sa cea mai cunoscută. Lucrând cu peste 1.400 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le celor 65 de milioane de abonați acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, inclusiv transmiterea în direct a programelor UHD și a canalelor FilmBox pe orice dispozitiv conectat la internet, prin intermediul principalelor playere de streaming, sau prin furnizorii OTT locali. SPI a adăugat recent în portofoliul său furnizorul de servicii premium de filme Film1 din Olanda, inclusiv patru televizuni de film și servicii digitale.

De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut.

Telekom are peste un milion de abonați la serviciile de distribuție de televiziune prin cablu, satelit și IPTV.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL