×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 27.03.2020 14:48:10

UPC-VODAFONE-NOTIFICARE / Vodafone a notificat oficial clienții UPC despre preluarea operațiunilor de cablu TV internet și telefonie fixă de la 31 martie



București (MEDIA EXPRES) / 27 mar 2020 / Vodafone a notificat la 27 martie prin e-mail clienții UPC România că procesul de fuziune dintre Vodafone şi UPC continuă, începând cu data de 31 martie 2020 Vodafone România S.A. devenind furnizorul de servicii fixe de comunicaţii electronice pentru aceștia.

Modificarea apare în urma fuziunii dintre cele două companii, Vodafone România S.A. absorbind UPC România S.A. Toate drepturile şi obligaţiile UPC România S.A. sunt preluate de către Vodafone România S.A., iar condiţiile contractului nu se modifică.

Plata facturii pentru serviciile fixe şi TV au ca furnizor compania Vodafone şi se va face în contul IBAN afişat pe factură, iar dacă clienții plătesc factura prin internet banking, UPC România va fi înlocuit cu Vodafone - pentru servicii fixe şi TV.

În cazul în care pentru plata facturii clienții au activat serviciul bancar de direct debit, suma de plată prevăzută în factură va fi reţinută de bancă în numele Vodafone România S.A.

Politica de confidenţialitate privind datele cu caracter personal, aplicabilă serviciilor va fi politica Vodafone, iar varianta actualizată a acesteia poate fi consultată pe site-ul Vodafone începând cu data de 27 martie 2020 la adresa
www.vodafone.ro/privacy.

Vodafone mai comunică faptul că din aprilie 2020 toate notificările şi informările vor veni din partea Vodafone România S.A., iar pentru clienții care au și servicii mobile furnizate de Vodafone, aceștia vor primi în continuare două facturi.

Datele de identificare ale Vodafone România S.A. sunt următoarele: VODAFONE ROMÂNIA S.A. cu sediul social în Bucureşti, strada Barbu Văcărescu, nr. 201, Clădirea Globalworth Tower, sector 2, Cod poştal 020276, CUI 8971726, atribut fiscal RO, înregistrată la Registrul Comerţului Bucureşti sub nr. J40/9852/1996.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL