×

Programe TV -- Data și ora publicării: 31.03.2020 12:58:27

VIACOM-#RĂMÂNEMALĂTURI-CAMPANIE / ViacomCBS Networks International lansează inițiativa #RămânemAlături prin care încurajează publicul să rămână conectat de la distanță



București (MEDIA EXPRES) / 31 mar 2020 / ViacomCBS Network International lansează în România inițiativa #RămânemAlături, parte dintr-o campanie globală de informare a publicului asupra importanței distanțării sociale în contextul pandemiei de coronavirus.

Campania constă în mesaje de informare, dar și în conținut adaptat contextului actual, care vor fi difuzate în această perioadă de Paramount Channel, Comedy Central și MTV, precum și pe paginile de social media aferente. Inițiativa încurajează solidaritatea prin intermediul divertismentului și are în centru menținerea bunăstării emoționale a publicului. Mesajele de informare pot fi accesate pe paginile de Facebook Paramount Channel, Comedy Central și MTV.

Pentru cei mici, Nickelodeon a lansat platforma #AlăturiDeCopii, o inițiativă ce are în centru personajele favorite ale copiilor, gata să ofere familiilor idei de activități potrivite pentru statul acasă, dar și sfaturi de igienă. Inițiativa #AlăturiDeCopii servește ca o platformă care vine în ajutorul părinților, oferind informații adecvate pentru copiii lor, livrate prin intermediul unor video-uri scurte, activități și conținut de Social Media. Printre acestea, se numără și fișe de activități și foi de colorat din seria „Ghicitoarea lui Blue”, care pot fi descărcate și tipărite accesând site-ul bleu.nickelodeon.ro.

Abonații Orange TV și Telekom TV au acces la mai multe televiziuni din portofoliul Viacom indiferent de abonament.

Pentru a sprijini inițiativa #RămânemAlături, abonații operatorilor de televiziune Orange și Telekom vor beneficia de acces la o selecție de televiziuni Viacom în lunile martie și aprilie, indiferent de tipul abonamentului.

Până pe 20 aprilie, toți telespectatorii abonați la Orange TV vor avea acces la Paramount Channel, Comedy Central, Nickelodeon, Nick Jr și NickToons. Începând cu 29 martie și până la 1 mai, toți abonații Telekom TV vor primi acces la MTV Live HD, MTV Rocks, Nick HD și VH1 Classic.

În martie, cei mici se pot bucura de seriale și episoade în premieră pe Nickelodeon. Începând cu 30 martie, televiziunea va difuza celebrul serial animat „The Casagrandes”, iar episoade noi ale show-ului cu super-eroi „Henry Pericol” vor avea premiera în fiecare duminică, la ora 19.35.

Fanii actorului Will Smith sunt invitați să vizioneze episoade ale serialului „Fresh Prince of Bel Air”, în fiecare zi, de la ora 20.00, pe Comedy Central.

În aprilie, Paramount Channel va difuza o varietate de filme de acțiune precum „Transformers: Dark Of The Moon” și „Age of Extinction”, „13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi” sau comedii ca „Opposites Attrac” și „Zoolander”.

ViacomCBS Networks International, parte din ViacomCBS Inc. (NASDAQ: VIAC), deține Network 10, Channel 5, Telefe, Viacom International Studios, Nickelodeon, MTV, Comedy Central, BET, Paramount Network și Pluto TV, printre altele.

Nickelodeon aniversează 40 de ani de activitate, fiind urmărit de peste 90 de milioane de oameni în Statele Unite și a fost timp de 22 de ani consecutiv televiziunea numărul 1 printre copii. Pentru mai multe informații, puteți accesa: www.nickelodeon.ro .
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL