×

Programe TV -- Data și ora publicării: 12.05.2020 14:56:08

CARTOON-BOOMERANG-PREMIERE IUNIE / Premierele Cartoon Network și Boomerang în iunie



București (MEDIA EXPRES) / 12 mai 2020 / Cartoon Network și Boomerang programează mai multe premiere în luna iunie începând cu CĂLĂTORIE ÎN JURUL LUMII CU SCOOBY-DOO și un nou sezon BEN 10 la 1 iunie și terminând cu MĂR ȘI CEAPĂ care are premiera luni, 29 iunie de la ora 7:50.

CĂLĂTORIE ÎN JURUL LUMII CU SCOOBY-DOO are premiera luni, 1 iunie, de la 10:00, pe Boomerang. Programul special cu Scooby-Doo și gașca prezintă o mulțime de mistere ce așteaptă să fie dezlegate. Vârcolacii, vrăjitoarele și fantomele îi împiedică pe tineri să se bucure de o vară liniștită, dar, chiar dacă este cu gândul la gustări, Scooby-Doo reușește de fiecare dată să îi demaște pe răufăcători.

Un nou sezon din BEN 10 are premiera tot luni, 1 iunie, de la 10:00, cu difuzare zilnică de la aceeași oră, pe Boomerang.

Când Ben găseşte instrumentul misterios al extratereştrilor numit Omnitrix, îl leagă de încheietura mâinii sale, primind astfel puterea de a se transforma în diverşi eroi extratereştrii cu super puteri. Din nefericire pentru Ben, Omnitrix-ul nu a fost livrat cu un manual de utilizare.

De fiecare dată când Ben e gata să dea de bucluc, verişoara lui de zece ani, Gwen, care este vocea raţiunii, încearcă să gândească în avans, să plănuiască şi să calculeze consecinţele. Deşi se contrazic tot timpul, ea continuă să îl ajute pe Ben să înţeleagă cum funcţionează Omnitrix-ul.

Episoade noi din FORMIDABILUL MIKE au premiera începând de luni, 15 iunie, de la 17:00, cu difuzare de luni până vineri, de la aceeași oră, pe Boomerang.

Căței adorabili? Bifat. Pisicuțe super drăguțe? Bifat. Ratoni răutăcioși? Bifat. Animale amuzante care se alătură unor aventuri nebunești, care merg pe skateboard-uri și care sunt nemaipomenite? Dublu și triplu bifat. Mărețul Mike e un mops irascibil, dar cu un suflet mare. Alătură-te lui și amicilor săi în explorarea casei, cartierului lor și ia parte la multe aventuri distractive!

Trecând la Cartoon Network, episoadele noi din MAO MAO: EROII INIMII CURATE au premiera de luni, 15 iunie, de la 08:15, cu difuzare de luni până vineri, de la aceeași oră.

În oraș, este un nou șerif: este curajos, genial și este un motan!

Mao Mao este un erou îndrăzneț (sau cel puțin așa îi place lui să creadă) și este cel mai nou șerif din Valea Inimii Curate. Unindu-și forțele cu prietenii și adjuncții săi, Badgerclops și Adorabat, cei trei sunt mereu pregătiți să salveze lumea de infamii Pirați ai Aerului și de orice alte forte ale răului care amenință pacea din Valea Inimii Curate!


Tot la Cartoon Network, episoade noi din BAKUGAN: BATTLE PLANET au premiera începând de luni, 22 iunie, de la ora 10:25 cu difuzare de luni până vineri, de la aceeași oră.

Dan Kouzo și cei mai buni prieteni ai lui sunt primii copii de pe Pământ și ajung să se împrietenească cu creaturi misterioase numit Bakugan!

Când Bakuganii încep să iasă din scoarța terestră într-o „trezire” misteioasă, Dan și prietenii săi trebuie să învețe să lucreze cu ei și să îi facă să lupte pentru a supraviețui forțelor infinite care caută să controleze, să înrobească sau să elimine această rasă misterioasă. Dan și Extraordianrii trebuie să protejeze Bakuganii, Pământul și secretul incredibil care este ascuns sub picioarele lor!

Premiera noilor episoade din serialul MĂR ȘI CEAPĂ este programată la Cartoon Netork de luni, 29 iunie, de la ora 07:50, cu difuzare de luni până vineri, de la aceeași oră.

Măr și Ceapă sunt doi prieteni la cataramă care locuiesc într-un oraș plin cu alți oameni-mâncare! Cu atitudinea lor pozitivă și gândirea non-conformistă, ei găsesc aventuri la fiecare pas, înfruntă obstacolele pe care viața li le aduce în cale în marele oraș și reușesc să își facă o mulțime de prieteni!


CARTOON NETWORK / www.CartoonNetwork.ro difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventură pentru publicul ţintă băieţi şi fete cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani. Principala misiune a CN este să încurajeze copiii să fie ei înşişi, aducând pe micile ecrane seriale renumite şi personaje populare care au câştigat aprecierea fanilor din toată lumea.

Printre serialele reprezentative se numără „Uimitoarea lume a lui Gumball”, „Să-nceapă aventura”, „Un show obişnuit”, „Clarence”, „Steven Univers” şi „Unchiul Bunic”, precum şi seriale de aventură ca „Aventurile fraților urși”, „Ben 10”, „Fetițele Powerpuff” şi „Haideţi, tineri titani!”.

Cartoon Network este o marcă globală de divertisment, disponibilă în peste 400 milioane de case din 192 de ţări. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Cartoon Network este o companie WarnerMedia.

BOOMERANG / www.Boomerang-tv.ro este alături de de Cartoon Network, a doua televiziune reprezentativă a Turner Broadcasting System. Boomerang se adresează copiilor între 4 şi 7 ani şi familiilor acestora. Printre seriile difuzate de această televiziune se numără: „Scooby-Doo”, „Tom și Jerry” şi „Garfield”. Boomerang îi face pe părinți nostalgici, amintindu-le de vremurile de demult, iar pe copii îi încântă cu seriale amuzante precum „Looney Tunes”, „Inspector Gadget”, „Mr Bean”, „Grizzy şi Lemmingii”, „Dorothy şi vrăjitorul din Oz”, „Miss Moon” şi primul serial original Boomerang – „The HAPPOS Family”.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL