×

Revista presei -- Data și ora publicării: 19.05.2020 15:36:31

REVISTA PRESEI / 19 mai 2020 /




Interlan a dat în judecată Consiliul Concurenței acuzând amenzi prea blânde pentru Netcity Telecom
Serialul „The Great” este difuzat din iunie pe HBO GO înainte de premiera de la TV
Digi: Directorii Serghei Bulgac şi Valentin Popoviciu de la Digi, remuneraţi cu acţiuni în valoare de 9,7 mil. Lei
Orange îşi redeschide magazinele stradale cu un program redus şi cu protocoale speciale. “Angajaţii Orange din magazine îşi vor desfăşura activitatea în ture alternative”
Serialul „The Great”, cu Elle Fanning şi Nicholas Hoult, disponibil pe HBO GO
Cluburile din Premier League ar putea fi nevoite să dea înapoi 340 de milioane de lire sterline deţinătorilor drepturilor TV
„Agent Binky”, un nou serial la Boomerang
Samsung și Huawei au dominat piața smartphone-urilor 5G în primul trimestru
Demet Özdemir va putea fi văzută din 4 iunie și în „Camera 309” la Pro 2
„Tânăr și neliniștit” e încă în pauză, dar pandemia COVID-19 ar putea fi inclusă în scenariu
TVR 2 redifuzează în această perioadă telenovela braziliană „Iubire dincolo de timp”
Pro Gold va difuza serialul turcesc „Secrete în familie”. Ce mai fac protagoniștii
Bani pentru presă. Dobrovolschi: "E o măsură discutabilă, dar nu e neapărat rea"
Cât a scăzut piața? TV-ul - care ia cel mai mult de la stat - a pierdut cel mai puțin - 4%. Cât e minusul la ziare și online?
Dragoș Pătraru despre banii pentru presă: "Banii aceștia ajung la niște Societăți Comerciale, în loc să ajungă la niște jurnaliști"
Cronica Cârcotașilor revine cu noi ediții, după pauza forțată cauzată de pandemie
BANI PENTRU PRESĂ. Tolontan: „Intenția e bună, forma discutabilă”. Va fi influențată presa de banii primiți? - „Judecați-ne după ce citiți”


Interlan a dat în judecată Consiliul Concurenței acuzând amenzi prea blânde pentru Netcity Telecom
 (titlu modificat de Media Expres)
Interlan Internet Exchange SRL București a dat în judecată Consiliul Concurenței (CC) și solicită anularea parțială și completarea unei decizii din decembrie 2019 prin care a amendat Netcity Telecom cu 2,2 milioane de lei pentru practici anticoncurențiale. Eric Andrei Băleanu, președintele Asociației Interlan, acționarul majoritar al Interlan Internet Exchange, susține că, prin emiterea deciziei, CC ar fi ajuns de fapt la o înțelegere cu Netcity Telecom, căreia i-ar fi aplicat sancțiuni mai blânde și pentru mai puține fapte în schimbul angajamentului de a recunoaște faptele și de a nu ataca în instanță decizia. În plus, Interlan solicită extinderea investigației și asupra unora dintre faptele pentru care CC a considerat că nu are suficiente indicii, precum și să pună în vedere Netcity Telecom și Primăriei Municipiului București (PMB) încetarea practicilor anticoncurențiale constatate, deoarece, în realitate, o serie dintre acestea ar continua și în prezent cu largul sprijin al municipalității. "Interlan Internet Exchange SRL a cerut în instanță anularea parțială și completarea Deciziei CC nr. 93/16.12.2019 deoarece este nemultumiț de modul în care CC a finalizat investigația de concurență atât prin prisma faptelor anticoncurențiale reținute în sarcina Netcity Telecom SRL și a Municipiului București, cât și din perspectiva sancțiunilor aplicate și a măsurilor dispuse. Considerăm că prin emiterea deciziei în forma în care a fost dată, CC a ajuns de fapt la o înțelegere cu Netcity Telecom, căreia i-a aplicat sancțiuni mai blânde și pentru mai puține fapte în schimbul angajamentului Netcity de a recunoaște faptele și de a nu ataca în instanță decizia. Sunt articolele din decizia CC pe care noi le dorim anulate parțial și modificate. Ele fac referire fie la faptele anticoncurențiale ce au fost reținute în sarcina Netcity Telecom și a Municipiului București și intervalul de timp în care acestea au fost săvârșite, fie la cuantumul sancțiunilor aplicate, fie la faptele față de care CC a decis să închidă investigația de concurență, apreciind că nu există suficiente indicii", a transmis Băleanu pentru Profit.ro.
https://www.profit.ro/must-read/exclusiv-un-furnizor-de-internet-a-dat-in-judecata-consiliul-concurentei-acuzand-amenzi-prea-blande-pentru-netcity-telecom-19361408
 

Serialul „The Great” este difuzat din iunie pe HBO GO înainte de premiera de la TV
 
HBO GO difuzează serialul „The Great” / „Ecaterina”, cu Elle Fanning și Nicholas Hoult în rolurile principale, ce se petrece în Rusia secolului al XVIII-lea, înainte de premiera de la HBO, care va fi în iunie, informează Media Expres. „The Great” / „Ecaterina” este o comedie dramatică despre Ecaterina cea Mare în care faptele istorice sunt însoțite de elemente de ficțiune. Din distribuție fac parte Elle Fanning, Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Sebastian de Souza, Bayo Gbadamosi și Belinda Bromilow, notează Media Expres. Seria este o poveste modernă despre trecut care include rolurile multiple pe care Ecaterina le-a jucat în timpul vieții, de iubită, profesoară, lideră, prietenă și luptătoare. Serialul spune povestea amuzantă și ficționalizată a unei fete idealiste și romantice, care ajunge în Rusia pentru o căsnicie aranjată cu împăratul Petru. Sperând la iubire, Ecaterina descoperă acolo o lume periculoasă și depravată, pe care se decide să o schimbe. Tot ceea ce trebuie să facă este să-și ucidă soțul, să învingă biserica, să distragă armata și să atragă curtea de partea ei.
https://www.forbes.ro/serialul-great-este-difuzat-din-iunie-pe-hbo-go-inainte-de-premiera-de-la-tv-165828
 
Digi: Directorii Serghei Bulgac şi Valentin Popoviciu de la Digi, remuneraţi cu acţiuni în valoare de 9,7 mil. Lei
 
Operatorul de telecomunicaţii Digi Communications (simbol bursier – DIGI) a anunţat la Bursă că Serghei Bulgac, director general şi administrator executiv, şi Valentin Popoviciu, administrator executiv, şi-au exercitat opţiunile de dobândire acţiuni conform planului de stock option plan aprobat de acţionari pe 2 mai 2018. Astfel, Serghei Bulgac a primit 170.000 de acţiuni, care valorează 6,7 mil. lei, în timp ce Valentin Popoviciu a fost remunerat cu 90.000 de acţiuni în valoare de 3 mil. lei, potrivit calculelor realizate de ZF pe baza preţului de închidere al unei acţiuni din şedinţa de vineri.
https://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/digi-directorii-serghei-bulgac-si-valentin-popoviciu-de-la-digi-19147533
 
Orange îşi redeschide magazinele stradale cu un program redus şi cu protocoale speciale. “Angajaţii Orange din magazine îşi vor desfăşura activitatea în ture alternative”
 
Orange, liderul pieţei locale de telecom, şi-a redeschis începând de luni 18 mai magazinele stradale, dar cu un program redus şi cu protocoale stricte de funcţionare pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. “În următoarele două săptămâni ne propunem o revenire progresivă la procesele şi programele de vanzare specifice Orange. Magazinele Orange îşi vor desfăşura activitatea după protocoale stricte ce au ca scop menţinerea gradului sporit de protecţie a clienţilor şi a angajaţilor. Vom urmări atent evoluţia situaţiei medicale la nivel naţional, precum şi recomandările autorităţilor. Începând cu data de 18 mai 2020, Orange România va redeschide 29 de magazine stradale ce vor funcţiona după un program redus, de luni până vineri în intervalul orar 09:00 - 17:00 şi sâmbăta în intervalul 09:00 - 14:00. Astfel, clienţii sunt aşteptaţi în toate cele 64 de magazine pe care Orange le administrează direct, excepţie făcând cele aflate în incinta spaţiilor comerciale de tip mall, care rămân închise în acord cu reglementările stabilite de autorităţi.
https://www.zf.ro/business-hi-tech/orange-isi-redeschide-magazinele-stradale-cu-un-program-redus-si-cu-19148107
 
Serialul „The Great”, cu Elle Fanning şi Nicholas Hoult, disponibil pe HBO GO
 
Serialul „Ecaterina/ The Great”, cu Elle Fanning şi Nicholas Hoult în rolurile principale, o călătorie anti-istorică prin Rusia secolului al XVIII-lea, este disponibil integral pe HBO GO. Premiera la HBO este programată pentru luna iunie. „Ecaterina” este o comedie-dramă despre ascensiunea Ecaterinei cea Mare. Din distribuţie fac parte Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Sebastian de Souza, Bayo Gbadamosi şi Belinda Bromilow. O poveste foarte modernă despre trecut, care cuprinde rolurile multiple pe care Ecaterina le-a jucat în timpul vieţii - iubită, profesoară, lider, prietenă şi luptătoare. Serialul spune povestea amuzantă şi ficţionalizată a unei fete idealiste şi romantice, care ajunge în Rusia pentru o căsnicie aranjată cu împăratul Petru. Sperând la iubire, Ecaterina descoperă acolo o lume periculoasă şi depravată, pe care se decide să o schimbe. Tot ceea ce trebuie să facă este să-şi ucidă soţul, să învingă biserica, să distragă armata şi să atragă curtea de partea ei.
https://www.news.ro/cultura-media/serialul-the-great-cu-elle-fanning-si-nicholas-hoult-disponibil-pe-hbo-go-1922400319002020051119366109
 
Cluburile din Premier League ar putea fi nevoite să dea înapoi 340 de milioane de lire sterline deţinătorilor drepturilor TV
 
Cluburile din Premier League ar putea fi nevoite să dea înapoi 340 de milioane de lire sterline deţinătorilor drepturilor TV din ţară şi străinătate, chiar şi în cazul în care meciurile se vor relua de luna viitoare. Potrivit advanced-television.com, deşi oficialii cluburilor continuă discuţiile pentru Proiectul Restart, în speranţa ca meciurile să poată fi reluate în iunie, totuşi ar putea fi nevoite să dea bani înapoi deoarece partidele vor avea loc la alte date decât cele prevăzute, se vor juca fără spectatori şi posibil pe teren neutru. Cluburile din Premier League ar urma să câştige un total de 9,2 miliarde de lire sterline de la deţinătorii drepturilor TV pentru sezoanele 2019 - 2022.
https://www.news.ro/sport/cluburile-din-premier-league-ar-putea-fi-nevoite-sa-dea-inapoi-340-de-milioane-de-lire-sterline-detinatorilor-drepturilor-tv-1922405119002020050819365939
 
„Agent Binky”, un nou serial la Boomerang
 
Serialul animat „Agent Binky”, lansat luni de Boomerang, are în centru un motan spaţial care apără oamenii de pericolele ce vin din afara Terrei. Binky arată ca o pisică de casă obişnuită, care trăieşte în ceea ce pare a fi o casă obişnuită pe o stradă obişnuită. Dar nu este nimic normal în legătură cu Binky.
Agent Binky este un motan spaţial. Pentru el, asta este o adevărată pasiune. A aderat la P.U.R.S.T. Ca agent al acestei prestigioase organizaţii, este pe deplin implicat în ceea ce s-a născut să facă: să-şi apere oamenii de pericolele spaţiului cosmic, indiferent de sacrificii. „Agent Binky” poate fi urmărit în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16.00. Boomerang se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani, oferind programe precum „Scooby-Doo”, „Tom şi Jerry”, Looney Tunes şi „The Happos Family”. Boomerang a localizat servicii în toată Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, America Latină şi Asia Pacific, unde este disponibil în 165 de ţări şi 140 de milioane de locuinţe. Boomerang este o companie WarnerMedia.
https://www.news.ro/entertainment/agent-binky-un-nou-serial-la-boomerang-1922401318002020051719365534
 
Samsung și Huawei au dominat piața smartphone-urilor 5G în primul trimestru
 
Samsung și Huawei au acaparat cea mai mare parte din piața smartphone-urilor 5G în primul trimestru al acestui an, cele două companii deținând împreună două treimi din piață. La fel ca anul trecut, Samsung și Huawei sunt companiile care domină piața smartphone-urilor când vine vorba de tehnologia 5G și în acest început de an, conform unei analize făcute de Strategy Analytics. Diferența dintre cele două companii este foarte mică. Samsung a vândut 8,3 milioane de unități și deține 34,4% din piață. Cu 8 milioane de unități vândute, Huawei ține aproape de Samsung și are 33,2% din piață.
https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/it-c/samsung-si-huawei-au-dominat-piata-smartphone-urilor-5g-in-primul-trimestru-19365912
 
Demet Özdemir va putea fi văzută din 4 iunie și în „Camera 309” la Pro 2
 
Începând cu 4 iunie protagonista serialului „Vis de iubire'/ „Erkenci Kuş' de la Happy Channel va putea fi văzută și la Pro 2 în producția „Camera 309' (în original „No 309'). Serialul nu este la prima difuzare la Pro 2, iar în țara de originie a fost urmărit la Fox în perioada iunie 2016 – octombrie 2017. În „Camera 309', Furkan Palalı, cel mai bun model din Turcia în 2011, îi dă viaţa lui Onur, un tânăr care provine dintr-o familie înstărită. El este moştenitorul afacerilor de familie împreună cu nepotul său, Erol (Cihan Ercan). Amândoi îşi trăiesc viaţa şi nu se gândesc să-şi întemeieze o familie. Înainte să moară, bunicul lor lasă o scrisoare prin care pune o condiţie: cine se căsătoreste şi are un copil este cel care va prelua afacerea familiei. Lale (Demet Özdemir) este provine dintr-o familie modestă, ea lucrând la magazinul cu flori al familiei sale. Din coincidenţă, Onur şi Lale se întâlnesc într-un local, petrec împreună, consumă alcool şi se trezesc dimineaţă, în acelaşi pat, într-o cameră cu numărul 309.
https://tvmania.ro/demet-ozdemir-va-putea-fi-vazuta-din-4-iunie-si-in-camera-309-la-pro-2-271702.html
 
„Tânăr și neliniștit” e încă în pauză, dar pandemia COVID-19 ar putea fi inclusă în scenariu
 
Serialul „Tânăr și neliniștit' e în pauză de filmări, pentru prima dată în cei 47 de ani de existență, din cauza pandemiei provocată de coronavirus, postul CBS difuzând, de la finalul lui aprilie, episoade clasice grupate tematic. Săptămâna aceasta, de exemplu, vor fi difuzate episoade care au în centru cele mai importante povești din viața familiei Winters. O dată pentru reînceperea filmărilor nu a fost încă stabilită, însă unii dintre actorii principali se așteaptă ca producătorii să introducă în scenariu criza COVID-19. Actorul Christian LeBlanc, interpretul lui Michael Baldwin, a spus, într-un interviu video pentru un post din New Orleans, că pandemia de coronavirus ar putea ajunge în viața personajelor din Genoa City.
https://tvmania.ro/tanar-si-nelinistit-e-inca-in-pauza-dar-pandemia-covid-19-ar-putea-fi-inclusa-in-scenariu-271667.html
 
TVR 2 redifuzează în această perioadă telenovela braziliană „Iubire dincolo de timp”
 
De luni până vineri, de la ora 16.00, TVR 2 redifuzează telenovela braziliană „Iubire dincolo de timp', o poveste care testează în mod neașteptat relația a doi îndrăgostiți, în secole și situații diferite. Producția s-a bucurat de mare succes în patria-mamă: „Iubire dincolo de timp’ a fost difuzată în Brazilia între iulie 2015 și ianuarie 2016, având 161 de episoade în varianta locală (100 în varianta internațională).  Producția se laudă cu obișnuitele calități ale telenovelelor braziliene  – un scenariu bine închegat, o distribuție uriașă, actori buni și cunoscuți inclusiv de noi, telespectatorii români, dar mai există un detaliu inedit: firul narativ face un salt în timp de… 150 de ani, într-o poveste care atinge tema reîncarnării! Astfel vom vedea aceeași idilă, în jurul căreia se construiește întreg scenariul, și în secolul XIX, și în secolul XXI. De aceea „Iubire dincolo de timp’, „Além do Tempo’ în original, are două faze, una de epocă și una modernă, și va fi interesant să redescoperim aceleași personaje nu doar în alte costume (care, apropo, sunt superbe, mai ales cele de epocă), dar și în altă conjunctură de viață.
https://tvmania.ro/tvr-2-redifuzeaza-in-aceasta-perioada-telenovela-braziliana-iubire-dincolo-de-timp-271640.html
 
Pro Gold va difuza serialul turcesc „Secrete în familie”. Ce mai fac protagoniștii
 
Pro Gold aduce, din 1 iunie, serialul „Secrete în familie' („Babam ve Ailesi') care a fost difuzat în trecut de Pro 2. Producția are 13 episoade și a avut premiera în țara de origine în 2016, avându-i în rolurile principale pe Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci și Bülent Inal. În centrul poveştii se află Kemal Ipekçi (Bülent), un om de afaceri de succes, care trăieşte o viaţă de invidiat în Istanbul alături de soţia sa, Suzan (Ceyda Düvenci), şi cei doi copii ai lor, Mert şi Cicek. Un incident care îl are ca protagonist pe fiul său scoate la lumină faptul că protagonistul are o altă familie de care nimeni nu ştia. Iubita lui din tinereţe, Nilgün Kayalar (Ayça Bingöl), şi gemenii lor, Kadir şi Hasret, trăiesc în oraşul Adana departe de ochii lumii. Kemal a fost nevoit să trăiască o viaţă dublă până în acest moment, iar de acum este nevoit să se lupte cu problemele neaşteptate.
https://tvmania.ro/pro-gold-va-difuza-serialul-turcesc-secrete-in-familie-ce-mai-fac-protagonistii-271631.html
 
Bani pentru presă. Dobrovolschi: "E o măsură discutabilă, dar nu e neapărat rea"
 
BANI PENTRU PRESĂ. Ce spune Mihai Dobrovolschi, de la Radio Guerrilla, despre ajutorul dat presei de către Guvern, sub forma unei campanii de comunicare? Concluzia realizatorului: "Este o măsură discutabilă, dar nu e neapărat rea". "Presa, dacă moare cu dreptatea în mână, nu a făcut nimic pentru dreptate", spune Dobrovolschi. Mai multe, în interviul video de mai jos, realizat de Paginademedia.ro în urmă cu aproape două săptămâni, chiar când Guvernul se pregătea să adopte ordonanța de urgență.
https://www.paginademedia.ro/2020/05/video-dobrovolschi-bani-presa
 
Cât a scăzut piața? TV-ul - care ia cel mai mult de la stat - a pierdut cel mai puțin - 4%. Cât e minusul la ziare și online?
Cât a scăzut piața de publicitate ca urmare a pandemiei? Cine a pierdut cel mai mult din publicitate? Pe scurt, cel mai puțin - foarte puțin chiar, a scăzut piața TV. Doar câteva procente. De notat că televiziunea a luat cea mai mare "felie" din ajutorul de la Guvern: 20 de milioane pot accesa posturile în următoarele patru luni. Concluzii de la Teddy Dumitrescu (CEO Publicis România) și Alexandra Dimitriu (Chief Media Officer Publicis), la emisiunea Upgrade 100 cu Dragoș Stanca, de la Radio Guerrilla. Pe lângă cifre, un amănunt de notat, discutat în emisiune: clienții, spune publicitarul sunt îngrijorați de faptul că ajung să finanțeze site-uri de fake news și click bait. Cum a evoluat piața? potrivit analizelor Publicis, toată piața a scăzut cu 35% în luna aprilie. Anul trecut erau 42,3 milioane de euro, anul acesta au fost 27 de milioane de euro. Televiziunea a scăzut cel mai puțin: doar 3,4%. Erau 8,6 milioane de euro investiți în televiziune, în luna de carantină au fost 8,3 milioane. De notat că posturile TV sunt cele care au obținut cea mai mare parte din felia banilor de la Guvern pentru campania de informare. Din totalul celor 40 de milioane de euro pe patru luni - 10 milioane pe lună - posturile TV pot accesa jumătate (adică cinci milioane pe lună). Inițial, au propus chiar mai mult (să le revină 70%), variantă refuzată de Guvern.
https://www.paginademedia.ro/2020/05/piata-publicitate-scadere-tv-online
 
Dragoș Pătraru despre banii pentru presă: "Banii aceștia ajung la niște Societăți Comerciale, în loc să ajungă la niște jurnaliști"
Bani pentru presă. "Problema noastră este că s-a ales această modalitate prin care sunt ajutate niște corporații, niște firme, fără să se țină cont de alte criterii. Practic nu e nicio diferență între o companie de presă și un atelier de sculărie" - Dragoș Pătraru. Un nou material din cadrul seriei Bani pentru presă, o dezbatere inițiată de Paginademedia.ro despre campania Guverului de a ajuta presa sub forma unei campanii de informare. Dragoș Pătraru: Sprijinul pentru presă trebuia să existe, atât la noi cât și la alții. Așa se întâmplă în situații de criză. Modalitatea aceasta, în opinia mea, nu doar că lasă loc la multe interpretări, dar nu ajută presa privind lucrurile din punctul de vedere al interesului public. Problema noastră este că s-a ales această modalitate prin care sunt ajutate niște corporații, niște firme, fără să se țină cont de alte criterii. Practic nu e nicio diferență între o companie de presă și un atelier de sculărie. Banii aceștia ajung la niște Societăți Comerciale, în loc să ajungă la niște jurnaliști. „Campania de informare” este o modalitate tâmpită pentru că e și sub prețul pieței.
https://www.paginademedia.ro/2020/05/dragos-patraru-interviu-bani-pentru-presa
 
Cronica Cârcotașilor revine cu noi ediții, după pauza forțată cauzată de pandemie
Cârcotașii se întorc cu ediții noi la TV. Huidu, Dezbrăcatu' (Codruț Kegheș ) și Ioana Petric revin din 20 mai, la Prima TV, după pauza cauzată de pandemie.  Cronica Cârcotașilor se vede în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Emisiunea, ajunsă la sezonul cu numărul 41 (care a debutat chiar înainte de pandemie), a împlinit 20 de ani chiar în timpul izolării, după cum menționează și reprezentanții postului. În perioada de pauza, la televizor s-au văzut ediții best-off. În februarie, la debutul sezonului 41 și în contextul celor 20 de ani de emisiune, Șerban Huidu a povestit cum a ajuns el prezentator la Cronica Cârcotașilor.
https://www.paginademedia.ro/2020/05/cronica-carcotasilor-noi-editii-dupa-pandemie
 
BANI PENTRU PRESĂ. Tolontan: „Intenția e bună, forma discutabilă”. Va fi influențată presa de banii primiți? - „Judecați-ne după ce citiți”
BANI PENTRU PRESĂ. Ce spun jurnaliștii despre campania de informare a Guvernului, în fapt o formă de sprijin financiar cordat presei? Este bine? Creează probleme în relația jurnaliști-guvernanți? În acest material, răspunsurile lui Cătălin Tolontan, coordonator editorial al publicațiilor Libertatea și Gazeta Sporturilor. Tolontan și ajutorul pentru presă de la Guvern - „Cine a fost pro Guvern va rămâne așa și cine a fost anti sau echidistant, cred că-și va păstra atitudinea”, este una dintre principalele concluzii trase de Cătălin Tolontan, cu privire la inițiativa autorităților de a ajuta jurnaliștii în vreme de criză.  
Printre altele, jurnalistul nu consideră inițiativa statului „un cadou dat amicilor” pentru că, mai spune el: „Guvernul are atât prieteni cât și dușmani pe aceste platforme. Dacă ar fi vrut să dea un cadou amicilor ar fi folosit o altă cale”. Cataloghează mișcarea autorităților astfel: „Intenția este bună, forma de publicitatea este discutabilă”. Va aplica sau nu Ringier (compania care deține și Libertatea, Gazeta Sporturilor sau mai multe reviste) pentru banii de la Guvern? Tolontan, pentru Paginademedia.ro: „În ceea ce ne privește, la Ringier, am refuzat în ultimii ani numeroase bugete de la primării sau de la alte foruri publice. Acum însă, managementul înțeleg că a judecat așa și sunt de acord cu ei: e o operațiune globală de ajutorare a presei, Guvernul României face ce face și cel britanic, de pildă, oamenii au posibilitatea să înțeleagă că fondurile sunt nediscriminatorii și adresate întregii prese”, după cum a declarat jurnalistul pentru Paginademedia.ro. De asemenea, a mai adăugat: „Sunt sigur că trustul Ringier va fi transparent, va spune câți bani ia pentru două cotidiene și câteva reviste, cam de 8-9 ori mai puțin decât o televiziune”.
https://www.paginademedia.ro/2020/05/tolontan-bani-pentru-presa
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL