= Media Expres

Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:06.07.2020
Data ultimei ştiri: 03.07.2020 15:47:52
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansatăGlosar

 __Televiziune 19.06.2020 14:07:38
FILMCAFE-MINISERIE-PREMIERĂ / Katie Holmes ca Jacqueline Kennedy, în miniseria „Familia Kennedy: după Camelot”, difuzată de FilmCafé
București (MEDIA EXPRES) / 19 iun 2020 / Katie Holmes este Jacqueline Kennedy Onassis în miniseria biografică „Familia Kennedy: după Camelot”, ce debutează pe 21 iunie, la ora 22:00, la FilmCafé. Câte un nou episode al miniseriei se va difuza în fiecare duminică, de la 22:00.

„The Kennedys After Camelot” / “Familia Kennedy: după Camelot” este continuarea miniseriei câștigătoare a patru premii Emmy “The Kennedys” (2011) și deschide o poartă în viaţa celei mai iubite prime doamne a Americii. Scenaristul Stephen Kronish a optat să se folosească de același interviu din revista „Life” care a inspirat filmul Jackie (2016), așa că inevitabil vom compara rolul de Oscar al lui Natalie Portman cu cel al lui Katie Holmes.

Acțiunea din “Familia Kennedy: după Camelot” începe în noaptea asasinării lui Robert Francis Kennedy/Bobby. Apoi miniseria se derulează în jurul a trei fire narative. Pe de o parte Jackie (Katie Holmes) își jelește soarta, punând sub semnul întrebării poziția ei fragilă în familia Kennedy, pe de alta, se dedică unei povești de dragoste cu magnatul Aristotel Onassis (Alexander Siddig). Apoi mai există Teddy (Matthew Perry) și ambițiile lui politice, care luptă cu presiunea de a fi la înălțimea fraților săi defuncți și cu propriile insuccese. Camelot surprinde și relația dintre membrul cel mai stabil al familiei Kennedy și cel mai imprevizibil component al ei. Deși Jackie și Ted nu erau, inițial, apropiați, cei doi au devenit astfel după ce au rămas singurii supraviețuitori ai tragediei familiei. O a treia poveste este aceea a lui John F. Kennedy Jr. (Brett Donahue).

“Familia Kennedy: după Camelot” aruncă, așadar, o privire asupra persoanelor care au purtat numele Kennedy, precum și asupra așteptărilor istoriei după asasinarea lui Jack și Bobby. Miniseria prezintă viața publică și privată complicată a lui Jacqueline Kennedy Onassis (Katie Holmes), căsătoria ei cu miliardarul grec Aristotle Onassis (Alexander Siddig) și dificultățile pe care le are cu fiul ei, John F. Kennedy Jr., care se confruntă cu probleme legate de școală, muncă și propria sa identitate. Miniseria de patru ore urmărește și viața complexă a senatorului Edward M. „Ted” Kennedy (Matthew Perry), cel mai tânăr fiu, care încearcă să preia locul fraților săi căzuți, în timp ce se luptă cu alcoolismul, infidelitatea și evenimentele șocante de la Chappaquiddick care au dus la decesul unei tinere.

Bazat pe bestsellerul New York Times „After Camelot: A Personal History of the Kennedy Family 1968 to the Present”, semnat de J. Randy Taraborrelli, “Familia Kennedy: După Camelot” se bucură de o distribuție de excepție, oferind un portret neobișnuit de intim al renumitei familii care se luptă să înțeleagă ceea ce chiar Jackie Kennedy Onassis a numit „sfârșitul lui Camelot”. Regizat de laureatul premiului Emmy Jon Cassar (24, The Kennedys) și de însăși Katie Holmes (Ray Donovan, The Kennedys), miniseria are scenariul semnat de câștigătorul de Emmy Stephen Kronish (24, The Kennedys) și Sandra Chwialkowska (Lost Girl).

FilmCafe face parte din portofoliul de televiziuni tematice deținute de AMC Networks International. (MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS
Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.