Primul site de știri despre
cablu și televiziune din România.
Despre audiovizual din anul 2001.
Advertisement
  Login    Creează cont

Data:25.10.2020
Data ultimei ştiri: 22.10.2020 17:36:31
Cine suntem | Abonamente | Publicitate in MEDIA EXPRES | Confidenţialitate | Contactaţi-ne

Index ştiri
__Editorial____
__Televiziune
_Comunicaţii
_Legislaţie
Autorităţi
Cinema
Externe
ONG
ONLINE / VOD / OTT
Profil
Publicitate
Radio
Revista presei
Timp liberCăutare avansată
 ONLINE / VOD / OTT 08.07.2020 23:13:54
HBO MAX-DIRECTOR-NUMIRE / Johannes Larcher a fost numit șeful HBO Max International
București (MEDIA EXPRES) / 8 iul 2020 / WarnerMedia Sales & International a anunțat la 8 iulie cooptarea unui nou angajat care prevestește lansarea globală a ofertei directe către consumatori a serviciului HBO Max, Johannes Larcher urmând să se alăture companiei în august în funcția de șef al HBO Max International.

El va raporta lui Gerhard Zeiler, Chief Revenue Officier, WarnerMedia și președinte la WarnerMedia International Networks.

Larcher va fi responsabil pentru lansarea și gestionarea internațională a serviciului de distribuție directă de conținut a WarnerMedia. HBO Max, care a fost lansat cu succes în SUA pe 27 mai 2020 și prima sa misiune va fi lansarea în America Latină, care este așteptată anul viitor.

Larcher va lucra îndeaproape cu Whit Richardson, președinte, WarnerMedia Entertainment Networks, America Latină și Priya Dogra, președinte, WarnerMedia Entertainment Networks, pentru Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia și Pacific.

Gerhard Zeiler a spus: „L-am cunoscut pe Johannes ca antreprenor pasionat. Abilitățile sale de conducere, împreună cu puternica sa orientare directă către consumatori și mediul digital, pregătirea în afaceri internaționale și expertiza tehnică îi oferă fondul perfect pentru a conduce creșterea HBO Max dincolo de granițele Statelor Unite”.

Johannes Larcher a declarat: „Trăind la răscrucea tehnologieo și a conținutului digital, sunt încântat să ajut la crearea de experiențe de divertisment de neuitat pentru consumatori pe piețele internaționale și fac din HBO Max un serviciu de streaming indispensabil în întreaga lume”.

În prezent, Johannes Larcher este director general pentru operațiunile digitale la MBC Group, cea mai importantă companie media din Orientul Mijlociu cu sediul în Dubai, unde a transformat produsul principal al grupului, Shahid VIP, în cel mai mare serviciu de streaming video în limba arabă din lume, cu peste 1,4 milioane de abonați.

În perioada 2016 - 2018 a fost co-fondator și CEO al SubVRsive din Austin, Texas, un studio de virtual reality augmentată finanțat de WPP care a fost nominalizat la Emmy. În perioada 2009 - 2013 a ocupat funcția de vicepreședinte senior pentru operațiunile internaționale la Hulu, unde a condus lansarea și faza inițială de creștere a Hulu Japonia.

Anterior, Larcher a fost președinte și CEO al start-up-ului de educație video online Academy123, cumpărat de Discovery și a fost GM International pentru motorul de căutare plătit Overture Services, până la achiziția sa de către Yahoo, în 2003.

Larcher și-a început cariera în 1995 la McKinsey din Los Angeles, unde a fost responsabil de media pentru diferiți clienți de divertisment și tehnologie. Larcher deține un Master of Arts la Universitatea de Muzică și Artele Spectacolului din Viena și un Master of Business Administration la Wharton School, University of Pennsylvania.

Precizăm că în România HBO operează din 2011 un serviciu de distribuție de conținut online, HBO GO, care a fost folosit inițial ca mijloc complementar de distribuție cu acces exclusiv prin intermediul companiilor de cablu partenere pentru distribuția televiziunilor lineare. Din 2017 HBO GO a devenit disponibil și pentru abonamente directe cu plata online. În prezent. după 7 zile de acces gratuit, HBO GO Online costă 3,99 Euro pe lună.
(MEDIA EXPRES)


Dacă ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici

Since you’re hereSubscription contributions provide access to News Alerts on e-mail, free Yearbook online, and the daily Press Review, but perhaps more important help us so others with less means still have access to information. If everyone who reads our reporting, who likes it, helps to support it, our existence would be secured. Subscribe click hereMEDIA EXPRES
pe Web, Android și IOS

Latest issue Media Expres 1st Cover


Răsfoiește Anuarul 2018
de la pag. 10 necesită cont și parolă


Click aici pentru comenzi online
www.e-Ziare.ro


© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.