×

Programe TV -- Data și ora publicării: 05.08.2020 14:01:28

ALEPH NEWS-EMISIE / Televiziunea de știri Aleph News a primit autorizarea pentru începerea emisiei



București (MEDIA EXPRES) / 5 aug 2020 / Televiziunea de știri a lui Adrian Sârbu, operată de ALEPH MEDIA SRL București, a obținut în ședința CNA din 5 august decizia de autorizare a începerii emisiei, cu denumirile Aleph News și Aleph News HD, pentru rețele de comunicații electronice.

CNA a mai aprobat acționariatul modificat în ședința CNA din 3 iunie 2020 și o modificare de procente de programe de la 80% producție proprie la 70%, cu 70% programe de informare, cu modificarea siglei.

Televiziunea va emite dintr-un studio situat în strada Tudor Polizu, potrivit biroului licențe din cadrul CNA, după ce inițial adresa era în bd. Pache Protopopescu.

Firma are datorii la stat de peste 126.000 de lei, dar are de recuperat 614.000 de lei tot de la stat așa că datoriile nu au împiedicat votul CNA.

Biroul Juridic CNA a precizat că “dacă au sume de recuperat mai mari decât datoria la stat nu se consideră datorie la stat”.

Reprezentanta televiziunii, Adriana Păpureanu, a explicat în ședința CNA că scăderea de la 80 la 70 programe de producție proprie este “o greșeală pe care mi-o asum de la prima depunere a dosarului, procentul de 10% include promo și publicitatea”.

Herjeu a întrebat de ce o firmă care anul trecut avea o pierdere în bilanț are 600.000 de recuperat de la stat? Păpureanu a spus că nu știe, iar Tufeanu a explicat că pierderile vin din investițiile pentru înființarea televiziunii.

Potrivit dosarului de autorizare a emisiei depus la CNA televiziunea Aleph News are două mari ancore de Talk Show - Marius Tucă Show în care Marius Tucă va fi "avocatul publicului", de luni până joi, de la ora 20.30 la 22.00 și "Gândurile lui Cristoiu", duminica, de la ora 20.00 la 21.00 - "o analiză săptămânală a principalelor evenimente".


La întrebarea unui membru CNA pe ce rețele se va distribui, Adriana Păpureanu a răspuns vag că „am discutat cu doi operatori mari pentru care am și eliberat acordurile de retransmisie, cu restul suntem în discuții”, fără să precizeze niciun nume.

La solicitarea MEDIA EXPRES de a dezvălui numele rețelelor de cablu și satelit cu care televiziunea are acorduri de retransmisie și noua siglă, reprezentanta televiziunii la CNA a spus că vor comunica public detaliile în curând, când va începe campania de promovare.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL